|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master of Wild Nature
Profesja: Elder Druid
Gildia: Angels of Honor
Świat: Guardia
|
![]() Właściwie to nie ma się czym przejmować. Dla mnie i tak pozostaniecie SF
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() [GUILD]BUEHEHEHEHHEHEHEHHEEHHEEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHE HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE W końcu CiPSoft zrobił coś porządnie HEHEHEH
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
tak BTW TORG RULZ Ostatnio edytowany przez ShaggyChemical - 07-05-2008 o 08:29. |
|
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 72
![]() |
![]() Przyznaj się bosal że nie odeszliście tylko was wyjebali xD!
Usuńcie ten znaczek bo to własność Cip!:F
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: W innym świecie
Stan: Niegrający
|
![]() Wczoraj widziałem jakiś temat założony przez jakiegoś nowoprzybyłego forumowicza na temat odejścia tibia.pl. Oczywiście nie uwierzyłem, co napisał, a temat po kilku minutach i tak został skasowany. Teraz wchodzę na forum, a tu taki zonk. Nie spodziewałem się takiej przykrej informacji. Cipsoftowi chyba do reszty odbiło. Niby, dlaczego hunted.pl jest nielegalny? Szkoda, że odeszliście, ale z drugiej strony szkoda byłoby tracić hunted.pl z powodu jakiś tam anonsów ze strony Cipsoftu. I tak kocham to forum i tą stronę : P.
D.D |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Tholme
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() piepszyć tą całą politykę szwabów.... liczy się tylko kasa i kasa sami na tym ucierpia ludzie przestana kupować pacca przez tibie.pl bo domniemanie bedzie, "a to już nie jest suported to nigdy nic nie wiadomo , może zaczną oszukiwać" straca na tym CIPY i T.pl niestety cały ten system to jedna wielka bzdura , i tak i tak wielu graczy będzie cały czas promować tibie.pl bo czują do niej jakąś więź, ona ich wychowała można śmiało stwierdzić żę 80% graczy na początku gry korzystało z tibi.pl
#27 |
Guest
|
![]() @offtop
A ja sądzę że szkoda, że nie będzie dzału OTS... Ale nie takiego gdzie będziemy budować silniki i inne duperele... Tylko taki, aby zrobić OTS który naprawdę będzie lepszy nawet od real tibii. I nie mówię o expie x17261237124371238... Tylko o taki z klimatem, gdzie coś się normalnego dzieje, bardziej RPG, a nie nupstwo i chamstwo jak na RL, na*******anka expa 48h na dobę. Wnioski moje na temat: 1. Super że odeszliście z Support (nie jestem co do tego pewien że tk poprostu odeszliście, ale nie kwestionuję tego ;P) 2. tibia.pl będzie teraz normalną stroną, niezależną, a to że nie popieracie botów to bdb sprawa... 3. Trzymam za słowo że nie będzie tu botów. Bo inaczej naprawdę tibia.pl może wtedy zmienić nazwę na tibia.org.pl. (Przeprowadźcie fuzję i będzie lepiej ;x.) 4. HF&GL w "wolności" ![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() superowska ta nowa strona
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Hrubieszów
Świat: Xerena
|
![]() Skoro
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak narazie nie ale moze torg sie nawroci? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Tholme
|
![]() nie sądze TORG ma imponujący download napewno jej dadzą sup... xD
a utworzenie strony potrzebuje czasu ludzi i chęci a nie sądze, żeby tak od zaraz ludzie odchodzili z T.PL
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: LDZ
Imię: Noor Inayat Khan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preatorians
Poziom: 81
Skille: 88/72
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Czy ktoś może może mi powiedzieć jakie plusy miała tibia.pl z bycia supported fansites?
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zur
Jezeli ta nowa sup bedzie miala lepszego laya strony i mniej spamu na forum to z pewnoscia. @up Dostawala wczesniej info o upach, znaczek sup fansite, reklame na tibia.com i chyba cos jeszcze ^^ O satysfakcje ![]() Ostatnio edytowany przez Kicek - 07-05-2008 o 08:46. |
![]() |
![]() |
#35 |
Blondynka
|
![]() Wszelkie informacje o upach pochodzily od tutorow i senior tutorow z supportu tibia.pl, cip nie dawal nam zadnych informacji.
![]() |
#37 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() To czemu tibia.pl nie odeszła wcześniej? Tak to jest zgnojona, a jakby odeszła sama to byłaby klasa i lans, oraz "odejście z winy Cip'ów"
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
Imię: Sorxen
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
|
![]() @Up
Zgadzam się całkowicie Co do torgu to oni zaprzeczają iż będą się ubiegać o supported, więc innej polskiej stronki o tibii nie będzie w szeregach supp. Mają swoje zasady i mi się one podobają. Teraz możecie wjeżdżać na CipSoft ale to nie ich wina że Wy nie przestrzegaliście regulaminu. Skoro Bosal jak twierdzi chciał odejść rok temu to mógł to zrobić a nie teraz wrzuca, że ten cały program to czysta iluzja. Nikt nas tam na siłe nie trzymał @2 Down Nie chodzi o to czy by się dostali ale o to, że modki z tamtego forum nawet nie będą się starać u supported. Również tam toczy się dyskusja na temat całej afery A teraz zjedźcie mnie za moją wypowiedź.... Ostatnio edytowany przez Ad3k - 07-05-2008 o 09:11. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby CipSoft sam ich nie wywalil dalej by byli sup fansite... A teraz wszystko zrzucaja na Cipow... Czemu erig.net nie odejdzie? Czemu inne sup fany zostaja? Zrobiliscie blad, a teraz szukacie winnych.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Trzeba zmienić logo strony
![]() @2up torg z ich MC, bota, light hackami, tematami o botach na pewno by dostali ;P
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 07-05-2008 o 09:08. |
![]() |