|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Up
chodzi o ten sklep? Sprawdze u mnie xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Wow... U nas na Śląsku był paskudny śnieg (właściwie lód) przez pierwsze parę dni. W tej chwili pada piękny, biały śnieżek, a wieczorem to wygląda naprawdę ślicznie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() W Plocku 19.11 zaczal padac snieg od 8.00 do 12.40. A wialo tak, ze... Nie lubie takiej pogody :/ Moze dlatego, ze urodzilem sie w zime? Nie wiem ^^
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() wstałem godzina 7:00 i napiłem się herbaty ubrałem się sprzątnołem łóżko i nagle telefon... kolega dzwonbi... "Cz u ciebie tak jak u mnie pada śnieg?" a ja na to"nie wiem" i podniosłem rolete a tam zawierucha śnieg pada jak debil a ja mowie "no i zaczeło sie pojótrze" Padał9o tak do godziny 19 z groszami.
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() 19.11.2004 wychodzimy ze szkoły godzina 13 pada śnieg każdy mówi a gównianie wiatr taki że jak się skoczyło to do przodu się było o jedną belkę na torach(fajna droga do szkoły nie?)Gałęzie połamane na drodze naginające się drzewa idziemy przez targ a tam jeden stragan zgiął się w pół
![]() ![]() wszystko działo się w Rybniku ![]() Zapomniałem dodać że 3/4 osiedla jest odcięte od prądu a ja nie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 21-11-2004 o 09:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() U mnie juz pada drugi dzien, pieknie, jutro ide na sanki
![]() PS. nie dosc ze nazarlem sie sniegu to jeszcze osiwialem - rozbawilo mnie do lez ![]() ![]() ![]()