| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  21-11-2004, 15:37 | #21 | ||
| Master Alucard |   Cytuj: 
 Cytuj: 
 za to, że im zawracałes głowę, byłeś natrętny. A high-levelowcy nielubią natrętów.... 
				__________________ A Mind is a Terrible Thing to Waste... ††† In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ††† I am the pure flame that burns I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One | ||
|   |   | 
|  | 
|  21-11-2004, 21:49 | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 03 2004 Lokacja: Gliwice Wiek: 36 Posty: 44   |  Odp aaaaa zapomnialem... wiele osob pisalo ze stracilem wszystkie rzeczy wraz z dedem na red skulu... otorz nie... widzicie prawie na kazdym ss kolesia o nazwie "kosgo"?? wyzucalem mu z trakcie giniecia.... i dalem mu wszystko... juz nie jest noobemm ma moje rzeczy i wymiata... | 
|   |   | 
|  22-11-2004, 17:55 | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 03 2004 Lokacja: Gliwice Wiek: 36 Posty: 44   |  Teraz to ja Kosgo Yeeah niema to jak kumpel konczy z Tibia....,dał mi wszystkie rzeczi i wogule ,niezle noobki z was ze mysleliscie ze on stracil caly swoj eq.. .to bylo tak (juz  jak szedl zabijac) Odrazu jak szedl zabijac to powiedzial mi ze mam wziac duuzo capa i potem bede zbieral tylko rzeczy po ludziach ,inormalnie zabija zabija juz chyba 4 osoby i nagle koles na 44 lvl elite i patrze a Basiak go nawala i jedzie z nim walil go z Gs-a i nawet dobrze wchodzuilo jakby tamen koles mial mniej uh to by Wimx wygral ale potem jak UH sie konczyly i bylo pewne ze niema szans to dawal mi wszystkie swoje rzeczy (bil sie z kolesiem i rzucal mi wszystko a ja tylko zbieralem   ) (K-legi , Gs ,i inne bp z roznymi rzeczami0 stracil crusaders helmet i C-arm bo niemialem capa juz | 
|   |   |