|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
za to, że im zawracałes głowę, byłeś natrętny. A high-levelowcy nielubią natrętów....
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() aaaaa zapomnialem... wiele osob pisalo ze stracilem wszystkie rzeczy wraz z dedem na red skulu... otorz nie... widzicie prawie na kazdym ss kolesia o nazwie "kosgo"?? wyzucalem mu z trakcie giniecia.... i dalem mu wszystko... juz nie jest noobemm ma moje rzeczy i wymiata...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Yeeah niema to jak kumpel konczy z Tibia....,dał mi wszystkie rzeczi i wogule ,niezle noobki z was ze mysleliscie ze on stracil caly swoj eq.. .to bylo tak (juz jak szedl zabijac) Odrazu jak szedl zabijac to powiedzial mi ze mam wziac duuzo capa i potem bede zbieral tylko rzeczy po ludziach ,inormalnie zabija zabija juz chyba 4 osoby i nagle koles na 44 lvl elite i patrze a Basiak go nawala i jedzie z nim walil go z Gs-a i nawet dobrze wchodzuilo jakby tamen koles mial mniej uh to by Wimx wygral ale potem jak UH sie konczyly i bylo pewne ze niema szans to dawal mi wszystkie swoje rzeczy (bil sie z kolesiem i rzucal mi wszystko a ja tylko zbieralem
![]() |
![]() |
![]() |