|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() "Cieszcie sie ze zrobili te mosty. Pamientam jeszcze nie tak dawne czasy kiedy gs biegaly po Venore "
Ziomek mozesz mi nie wiezyc ale jakis miesiiac tem wracalem z kumplez pohu a kolo mostu pelno ludzi stalo 10-20 lvl i darlo sie ze gs zlurowany torche sie nam wiezyc nie chcial ale kolo wejscie biegal gs i zabijal naszczesie go ubilismy ale te mosty i tak do konca nie chronia przed lurowaniem
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() @up
kolo wejscia na most, ale na most juz nie wejdzie, a to oznacza ze nie dojdzie do terenow za mostem. @topic czasem na powierzcni ghostlandu ds sobie smiga, w thais i na drodze do thais baaardzo czesto cyce, na drodze pomiedzy carlin-ab latwo zlurowac valkirie/amazona ale raczej nikt tego nie robi. ogulnie w kopalniach i podobnych expowiskach, gdzie aby zejsc poziom niej wchodzu sie w dziure, mozna zlurowac na wyzsze poziomy to co jest nizej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Ludzie często lurują scorpiony koło wejścia do Troll Caves
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() No cuż do Ab często lurują elfy arcanisty i scouty. Na Pacerze najczęściej robią to kolesie z PP, a zwłaszcza Sabulus. Miałem przez to kilka deadów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Trimera -> Venore
![]() |
![]() W Ghost Landzie często można spotkać w dziurze na dzień dobry: 5 ghouli, 2 dsy i scorpa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() No coz lurowanie jest jednym z elementow gry i bedzie zawsze uskuteczniane
![]() nie uznaje czegos takiego jak pk czy lurerstwo za przestwo. skoro da sie cos zrobic, i nie jest to zakazane to dlaczego nie... w tibia obowazuje prwao jak dzungli. silniejszy ma zawsze racje i zawsze wygrywa ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Cytuj:
jak to mozliwe ![]() ale Veno jest nad bagnem a kiedys byla narmalnie jak inne miasta?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kiedyś w Venore były drabinki. Tak mi sie bynajmniej wydaje , dawno to było ![]()