![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() eee no co wy tu ludziki piszecie ze bron 1reczna bo z 2reczna shield nie rosnie...
no nie rosnie przy expieniu ale przeciez podczas expienia ile sie nabija skilli? od 60/60 baaardzo niewiele, glownie trenujac a mam jeszcze pytanko od siebie: jak w koncu sie z tym expi??? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Odpowieć jest prosta!
Jak chcesz zabic skubańca szybko to go posiekaj z 2 ręcznej! A jak chcesz sie znim cackac to zakladaj tarcze i tyle ci powiem na ten temat |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Bronie 2-ręczne nadają sie do solowania i szybkiej likwidacji przeciwnika bo mają większy atk ale def mniejszy.A bronei 1-ręczne i tarcza dobre są do blokowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja od siebie bym powiedział, że na początku to raczej z mieczem jednoręcznym. Z dobrymi skilami i np. fire swordem to można już expować od lev ~20 do ~30-40. A potem np. na smoki to chodzić z gsem. Bo przy takim smoku to tarczy nie potrzebujesz. Z pazura wali słabo, a najwięcej damage robi tym swoim ogniem, więc najważniejsze, żeby go jak najszybciej zaciachać, zanim stracisz zbyt dużo hp. A jako bloker na większe stworki, to tutaj już mówić nie trzeba co jest najważniejsze...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() no wiec, moze nie do teamtu zbytnio
jestem najtem, 26 lv obecnie, skile 59/56, zaopatrzyc sie w dl (w axe ide) jak chodze poexpic dajmy na to do kopalni? tak cyztam i czytam to tu plusy i tu plusy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Buuuuu
|
![]() re: Izyyk
Puki co dalej chodz z bronia + tarcza, jeszcze z 5-10 skille wiecej i mozesz sie przerzucic na 2 reczna bron. Ew. idac w axe mozesz dalej bic 1 reczna jesli sobie kupisz fire axe (w tym wypadku niech ci lepiej cena podpowie czy lepiej fire axe czy dragon lance) - kup co tansze.
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() Ja mam jeszcze jedno pytanko (zostalo ono zadane w temacie, ale nie znalazlem odpowiedzi):Kiedy wytrenuje shield (1recznym swordem i tarcza) i zaczne walczyc 2recznym, to te umiejetnosci cokolwiek mi daja, czy juz caly trening jest na marne?Ja mysle, ze shield jest wykozystywany tylko, kiedy bronimy sie tarcza...ale moge sie mylic (dla tego pytam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Gdy bijemy bbronia jedno reczna shieding jest liczony normalnie a jezeli bijemy bronia dwu reczna shielding jest liczony jako polowa swojej wartosci przy czym jezeli mamy shielding 60 i walimy naprzyklad z GS`a to shielding liczy si jako 30
![]() |
![]() |
![]() |