|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
Pokaż wyniki sondy: Gdy SD stanie się dla PACC to: | |||
Spora ilość osób przestanie grać w Tibię (sorce) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
46 | 21.60% |
Spora ilość osób przerzuci się na inne profesje (też sorce) |
56 | 26.29% |
Tibia stanie się do du... do niczego |
26 | 12.21% |
Więcej ludzi kupi PACC (Cipsoft se zarobi) |
24 | 11.27% |
Walczący krzesłami i dzieci neo skoczą na "bandżi" z krawężnika (mniej prawdopodobne ale...) |
39 | 18.31% |
Coś innego... (Napisać w poście co) |
22 | 10.33% |
Głosujących: 213. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Ja. Może mi szkoda pieniędzy na pacc?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Dla mnie byłoby fajnie gdyby SD było dla pacc
Teraz cały czas mi jakieś nooby się wcinają, walą z SD i gadają że są lepsze a tak to część kupi pacca i w inne miejsca pójdą, inni przestaną grać, a inni przerzucą sie na inne profesje i upłynie czasu zanim wbiją 50-60lvl
Ostatnio edytowany przez Richard56 - 18-05-2008 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Einstein się mylił ludzka głupota jest... bardziej niż nieskończona, a to forum jest świetnym tego przykładem.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Alanus Lutinum - 20-05-2008 o 15:09. Powód: literuffka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Tak to jest jak rodzice mu kupują PACC'a i później uważa sie za lepszego, ehh...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: Wbijam
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam wszystkich co niemają pacca bo to prawdziwi tibijczycySory za błedy ja dyslektyk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() @up
Rób przecinki do ch*ja, ciąg wyrazów bez sensu, aż sie czytać nie chce... Że mama nie chce dać kasy na PACC, to nie znaczy że ludzie z prem acc są gOrSi. Niech wszystko będzie dla PACC.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Świat: Elysia
|
![]() humm, nie strzelą aż takiego samobója, jak SD dla pacc, oni się niszczą powoli.
prędzej usuną maga. [; @neopostman Zaciekawiła mnie twoja wypowiedź, o tym, że czekasz tylko na to aż cała gra będzie płatna, otóż z tego co wiem, żadna gra nie może być całkowicie płatna (wow też nie jest całkowicie płatny.) A co z ludźmi, którzy są inteligentni, młodzi, załóżmy, że studiują a maja około 1-2h wolnego czasu i masę wydatków? Zastanów się co piszesz. To co skomentowałem oczywiście nie umniejsza temu, że widzę po twoim postach, że jesteś bystry/inteligentny. (nie mam innego słowa.) Ostatnio edytowany przez ervinius - 18-05-2008 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() ehhmm
SD - dla pacc - ODWALIŁO WAM!? SD - od 45 lvla - świetny pomysł.. sam gram druidem( ledwo ponad 30 lvl) ma pacca co nieznaczy że facc uważam za debili.. wyobraźcie se 30 druid podchodzi do 40 palka niczego nieświadomego i wali combo SD palek leży trupem na ziemi zanim się kapnie co się stało.. Cytuj:
Cytuj:
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() Gdyby wpadli na taki pomysłto było by masowe odejścia druidow i soccerow.Bo i tak każdemu skonczy się pacc
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
![]() |
![]() Oczywiście że: "Walczący krzesłami i dzieci neo skoczą na "bandżi" z krawężnika (mniej prawdopodobne ale...)"
@topic Napewno wielu sorców przerzuciło bym się na knightów, pallków. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A czy on uważa się za lepszego. (widziałem go na żywo, przykro mi było na nigo patrzeć, już mu się strupy na nadgarstkach porobiły od klawiatury i myszki[*]) Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 31-05-2008 o 14:21. Powód: neopostam chuj wozi gnój |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Poziom: 55
|
![]() Jak masz pacc to sie nie musisz niczym martwic..
Pozatym dziwie sie graczom facc.. o co ta kłótnia.. facc to demo gry, niedlugo mi sie premium konczy, albo kupie kolejne albo nie bede gral w ogole bo gra bez pacca jest bez sensu.. to jak na*******ac w tonego hawka 5 lat na tej samej mapie w wersji demo ![]() Cytuj:
A wy jestescie bardzo zazdrosni i tyle... Nie potraficie przecierpiec ze ktos zarobil sobie na pacc w rl zyciu, kupil za gp, moze sprzedal jakas postac zeby miec na pacca... zawsze slysze ze rodzice cie nie kochaja i kupili ci pacca lol... Jak w abdendriel na skrzynce depotu polozylem soft boots majac 35 level tez uslyszalem ze Krus allegro plx... nikomu nie przyszlo do glowy ze są chakoye albo dworce, jestescie zazdrosni i obrazacie bez powodu graczy z pacc a pozniej sie dziwicie ze sa na was w*****eni. Edit: A sd dla pacc trzeba bylo wprowadzic zamiast wymagan levelowych, nie byloby problemow z magebombami. Ostatnio edytowany przez Decade - 31-05-2008 o 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() usuncie, zdublowalem.
Ostatnio edytowany przez Decade - 31-05-2008 o 15:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Vademekium
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 150
Poziom mag.: 74
|
![]() Apokalipsa _/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() ale to zatrzymalo doplyw graczy do tibii, bo FACC to reklama dla tibii, WoW kazdy zna i wie, ze super, a jak ktos chce zagrac w tibie, nie bedzie mogl sprawdzic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Krk
Poziom: ~60
|
![]() Znajdzcie osobe ktora expi z sd na facc terenach z faccem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze: to, ze FACCe nie beda mogli robic SD, nie znaczy, ze nie beda mogli ich uzywac i kupowac.
Po drugie: SD dzieki nowemu systemowi zywiolu bedacy priorytem akcji "lets make things better!" spowodowal, ze SD stracilo bardzo duze znaczenie. Przedtem to byla jedyna mozliwa bron na niektore potwory, teraz mozna je z powodzeniem lac czyms innym, tanszym i skuteczniejszym.
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmm jak dla mnie to fajnie jakby dla pacc zrobili skoczyla by cena na pewno moze robiac je na manasach wychodzilbym na zero? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2008
Lokacja: Syriusz
Imię: Bofex
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 33
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Liczba sorcererów spadnie. Kur... już wystarczy że Icycle jest od PACC. Biedni Druidzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()