|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Siemiatycze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Serwer dał dupy.
Jest to niezależne ode mnie. Postaram sie jakoś wrzucić te wszytskie filmiki na inny serwer , boje sie tylko ze transfer nie wytrzyma :/ Postaram sie z tym niedlugo cos zrobic.
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Filmiki Są Super. Obejzalem all i przy zadnym sie nie nudzilem. nagrywaj wiecej i wzucaj do tego posta. Pozdro
![]() Ostatnio edytowany przez Firkhreg - 23-11-2004 o 19:54. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Kipper powiem tak:
akcja-fajna pomysly-super rezyser-gienialny aktorzy-wysmienici senatrusz-wspanialy ![]() Jestem Fanem twoich filmikow a pomysl jak ci brak juz inspiracji to : Paradox Tower od poczadku do konca az zaniesiesz loot do depo ^^ Pozdrowienia Uzytkownika Forum Tibii.pl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Piła
|
![]() oglądałem all i są wy***iste tka jak ty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland
Stan: Usunięty
Imię: Wiader Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Podam przykład : Muj kolega z titani po pewnym okresie czasu namuwił mnie na miane serwa , zdobyłem ten 15 lvl on mial 67 i pisze do niego siema , on mi ignora i jeszcze mnie burak wali . No wiadomo to sie zmieniło jak znim na rl pogadałem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Hehe wiem do mnei tez pisza ej daj cso schakowali mi postac plz tez igoruje ale ja nieprosze nikogo i nie klamie ^,- ze mi schakowali postac a wlasnie widzialem 60 lvla ze skilami 65/60 0 magic chodzil an trole i w 2 lata zrobil postac ja z niego tak zgnilem chodzil na trole i orki tak opowiadal
![]() moze to nieprawda no ale .........meyby szkoda ze neigrasz na titani hetnie bym z toba pogadal ale prosic bym nieprosil o nic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O wlasnie zapomnialem dodac twopje filmy rulezzzzzz fajne sa gratz za nie i prosze o more
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no wiesz mnie tez prosza daj cos chakowali mnie no to ignore wale albo daje jakis scale armor no bo mam bp jakies leather legi i tyle i kolo sie odczepia szkoda ze niegrasz na titani : / : / Bym z Toba pogadal no ale bym o nic nie prosil no bo nie jestem zebrak o wlasnie widzialem 60 lvla skile hyba 65/45 czy cos takiego i 0 mglvl na trolah i orkach zrobil postac w 2 lata moze to i nieprawda ale kolega mi opowiadal no moze ................meyby o.0 zapomnialem jeszcze raz gratz filmikow i wlasnie jak wysylam 2 razy podobna wiadamosc na server no to srry no bo u mnei nie ma tej wiadomosci wiec jak cos no to sry i gratz filmikow !!!!! prosze o moreeeeeeeee kiper rulezzzzzzzz
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moderaktorzy usunac mojego 1 posta plizplizpliz
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() no ten gościu co powiedział, że w tym jest keylogger to ciekawy osobnik :>
A teraz na temat. Często ściągałem twoje filmy z lycos, więc większość oglądałem, nie są złe i dobrze sie je ogląda, gratz ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
|
![]() Gratz filmiki lvl i skille tez niezle
![]() ![]() Co to tych "Plz daj mi cos plz" to mnie to denerwuje stoje pod domkiem przyjdzie jakis koles 10 lvl i z tekstem "plx give me something im noob plx" to az mnie czasami szysci ale na deflaut nie zignoruje to wale zawsze sd i uciekaja ;p
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
Jesli cos jest spakowane i ma koncowke *rec*****. to chyba w 7894124897% nie ma tam keyloggera bo jest rozszerzenie *rec. Ale niestety dzieje sie coraz gorzej ... Wiele noobow ktore maja 10 lat wchodzi na te stronke i pisze swoje (jak oni mysla za***iste posty) ale neistety... prawda jest inna. Wiec zastanowcie sie 1,000,000x zamin cos napsizecie. @ topic Kiperr jak zwykle dobre filmiki xD
![]() |