|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 100
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Sam jesteś noob ty nie muszisz ssuw dać wiem już jak tam dojśc bez waszej pomocy wystarczy napisać na innym forum i już jest a nie tam gdzie same dzieci neo są takie jak np kolega up
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (nie muwie o tych co mi pomogli i chcieli pomuc) |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: Kętrzyn - W.-M.
Gildia: Nodrink Nolive
Świat: Celesta/Morgana
|
![]() Ey ludzie plal1609 ma troche racji.. zamaist pisac psozukaj se slownika itp powiedz cie mu dokladniej...
Dobra postaram, ci sie to wyjasnic nieiwem czy chodzi ci o akurat te miejsce ale chyba tak ;] . Najpierw idz do ThaIS tu juz niebede drogi objasnial wychodzimy z thais polnocna brama i idziemy w prawo wlasciwie ,... wejdz w ten link co kolega powyzej podal i kieruj mapke troche na dol az dtrafisz na droge a potem w lewo i zobaczysz thais dojdziesz wedlug mapki ;] Dobra jestes tma gdzie cyce masz po lewej wejscie[dokladnie tam gdzie pokazuje mapka zamieszczoan przez osobe powyzej]... przed wejsciem hmm 2-3 cyklopy zwykle;]. Dobra wlazisz tam na dol i idziesz przed siebie.. caly czas... po drodze tylko zwykle cyce.. doszedles do konca na koncu pare cycow i jakas dziura tak? ALE TAM NIEWCHODZ SMITHY DRONY ITP... HNA TWOIM LVLU DED ;P dobra cofnij sie troche zanim doszels do konca i idz w gore... caly czas az do konca potem delikatnie w w lewo i w gore po drodze zwykle cyklopy... dobra jestes.. teraz powinienes miec dziure w tym zakatku delikatnie na lewo przy scianie... ![]() I poziom : selektony i pare gohuli < wiem ze to sie pisze troche inaczej ale niepamitam jak a spieszy mi sie ;p II poziom wiecej gohuli mniej selektonow. Bardzo dobre miejsce do zbieranai kasyki ;] III poziom ghochule pare selektonow pare Crypt samberow pare respow beho ze 4? i to wszystko ;p IV poziom tu juz uwazaj an munie.... spowolnia cie a potem bedziesz od nich obrywal... wiec tu mzona spotkac tak : Munie standart ;] , Ghostow pare : slabe ;p , beho, crypt sambery V poziom tu juz trzeba se znalezc i otkopac dziure.... ale raczej ci niebedzie to potrebne poniewaz na dole sa hmm 3-4? dragi ;p Dalszych poziomow nieotkrylem o ile wogle sa :\ ![]() P.S. Jestes Druidem wiec zaopatrz sie w duza ilosc jedzienia... pare potionkow tez sie przyda;] Pozdro ! Mam nadzieje ze trafiles ! Napisz czy ci sie udalo a jak nie to w jakim pkt cie staneles napsiz tu lub an priv postaram sie pomoc ![]() przepraszam za błędy Ostatnio edytowany przez kakademona111 - 24-05-2008 o 20:09. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj skoro juz wiesz jak tam dojsc.. ^^ spoznilem sie z pomoca
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziekuje naprawde pomogłeś mi zaraz biore manaski i fooda i lece expic
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gram an morganie tez pvp jak tam expilem to pk mi sie jeszcze nietrafilo co najwyzej ktos powiedial leave czasem ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Cytuj:
Grasz ~5 miesięcy i masz 20lvl?<lol> Ja tesz mam złamanom renke i pisze błendy.Masz złamaną ręke i nie trafiasz w litery?Ktoś napisał wcześniej,że błąd zrobiłeś przez "u",a powinno być przez "ó"(jeśli masz złamaną ręke mogłeś napisać przez "o") Podali Ci kilka razy link do Tibian Earth i napisali jak masz sobie to znaleść,ale ty(...) ![]() Takwięc(chyba dobrze napisałem ![]() Nie nawidze takich ludzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thunus- ja niebrone tamtego kolesia... ALE POCO PISZESZ ZE SPADLES Z KRZESLA ZE SMIEJESZ SIE Z NIEGO ZE GRA 5 MIES I MA 20 LVL ITP.... Trzymaj sie tematu. Co mu to pomoze ze go wysmiejescie>? N I C !
Wiec pisanie takich posto jak : Noob ! Jaki lol zajzyj do slownika itp NIE MA SENSU ! Ja zawyczaj se na forum nieudzielam siedze se cicho i czasem je przegladam ale wnerwiaja mnie takie odpowiedzi ~!! kolo porsi o pomoc a wy go tylko wyzywacie... Zastanowcie sie wszyscy. Najlepiej porownajcie sytuacje tylkko ze to wy sie o cos pytacie.. a waz wyzywaja... poZDro ;] |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2008
Lokacja: Venore
Imię: Lukas Fire Master
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 35
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Masz Pecha Szukaj az znajdziesz po 1 idz do mount sternum poszukaj troche a na bank trafisz ja znalazlem i uzytkownicy na tym forum i piszacym w tym temacie nie obrzucaja cie blotem tylko chca na pewno zebys sam do czegos doszedl a nie tylko za pomoca kogos.Nie idz na łatwizne tylko pomecz sie troche.
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() To, że masz złamaną rękę wcale cię nie usprawiedliwia. Można przerzucić tekst przez worda i myszką naprawiać błędy.
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tak pisze "u" zamiast "ó"
Tylko jak by ci 3 razy ręke składali pod narkozą też byś taki pisał po 1 dni a co do tego gram 5 miesięcy ale 2 miechy miałem przerwe i nie mam tylko 20 lvl mam też 52 a jak nie wierzysz to nie chcesz to ci moge nick dać i moge nawet wyjść i co zatkało w 3 miechy wbic 50 0%BOT! 100% Player i nie jakiś dziecko neo tylko po 2-3 max 4h ![]() Temat do zamknięcia. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Cytuj:
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja niewiem czy jest to sens siedziec 24h przed kompem zeby wbic lvl ....
Tibia to ma byc przyjemnosc a nie wyscig szurow jakis... W koncu ktos juz kiedys powiedzial: Tibia jest dla nas a nie my dla niej ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Łykam że koleś wbił 119 i 90 dystans ta napewno tylko bocił 24/7 siedział jakieś dziecko neo i miał kumpli po 100+ kturzy mu pomogli ja miałem tylko koleguw po 50+ kturzy mi ledwo pomogli jakieś p sety i sam sobie poradziłem....
A co do tego MOLTS THX Już byłem expiłem THXXXXX Jest spox i nawet mało ludzi. temat do zamknięcia... |
![]() |