|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hehe dorośnijcie do tego, że nie każdemu wasz film sie spodoba nie bluzgając na niego.
Ta, a Ty wiesz o mnie wszystko i mówisz, że mnie zabijesz bez wysiłku. Myślisz tak, a piszesz inaczej. Przykre. Cytuj:
Aha, czyli kupiłeś postać bo ten lvl to nie ty wbiłeś. No to jeszcze gorzej. Ostatnio edytowany przez paluch89 - 24-05-2008 o 11:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wisi mi czy Ci sie podobalo czy nie, chcesz krytykowac? Prosze bardzo. Chcesz nas ponizac? Moze spar na Kyrze? =] |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() (@up i Twoi koledzy
Spar srar. niezesraj sie on was nie poniza przedstawil swoje zdanie na temat waszego filmu bylo krytyczne,ale to jego zdanie robiac ten film musiales sie na to przygotowac, a nie wbijasz ze swoimi kolegami na forum i w 3 staracie sie na niego najechac ,ze to wy macie racje. To dobrze, ze staracie sie sobie pomagac to jest plus, ale to jednak blad. Mi tez sie film nie spodobal i (mysle) , ze na pvp nie byli byscie tacy madrzy. Ja tak uwazam razem z paluchem wniokskuje tak po obejzeniu filmu. Sam go dales i sie na to naraziles weic nie mow, ze grales , bo mnie to teraz malo obchodzi co grales widze na filmiku jak i gdzie grasz tyle mi starczy. To jest moje zdanie ® P.S. Caly ten tekst oznaczam znakiem zastrzezenia, bo nie pozwalam na autoryzowanie tego tekstu i wypowiadanie sie na jego temat. Nie wazne co sobie pomyslisz, bo nie masz podstaw zeby przestawiac swoje zdanie na temat mojej postaci ani mnie, ja je posiadam moze nie w 100% wiem jaki jestes, ale na pewno w jakims stopniu tak i na podstawie tego filmu przedstawiam swoje zdanie. Tak samo Paluch przedstawil swoje, ale jego filmow nie widziales i w zadnym stopniu nie mozesz go ocenic niestety.® KSRIXniezesraj sie bo to Twoj ulubionytekst)®
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Nie, nie chce mieć takich kolegów jak Ty. Agresywnych i nie dojrzałych. Nie chce też was poniżać - (za co i w jakim celu?) bo to by było nie na miejscu. Ja tylko oceniam film. Nie widzę sensu dalszej dyskusji z Tobą. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Pierwszy mądry post od ponad pół roku który znalazłem na tym forum !
Gratuluję.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Cytuj:
A co ty opiekun newbie co nie umieją aciągnąć anty-wira jakiegoś?
![]() |