|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Otwieram Rekrutację.
Generał sił wojowników pustyni - Archtyp 2 dowódców sił pustyni (wymagam 2 outfitów. Jednego człowieka a drugiego nieumarłego (np. Wampir )) - Saron Z CHODZENIEM! Jak nie będzie to nie będzie next part. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 24-05-2008 o 19:24. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Up:
Generał sił wojowników pustyni Out: (chodzenie) ![]() (Dałem 2x w tą \/ stronę, bo lekki miecz jest taki mały, że go nie widać od przodu ) (Siedzienie+ spanie) ![]() POZWALAM UŻYĆ TYLKO DLA OSARA! GDZIE INDZIEJ UZNAM JAKO PLAGIAT! PS. Mam nadzieje że wejde, i będe tym dobrym ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Archtyp - 24-05-2008 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() @2xup
dowódca sił pustyni imie(oczywiscie jesli chcesz):Saron out: ![]() Out tylko dla Osara używanie go uznam za plagiat @Down moze byc? Ostatnio edytowany przez kenin - 24-05-2008 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() @up. Wezme, ale przerób trochę nieumarlaka, żeby był inny. Takie nieumarlaki to będzie wojsko. Dorób mu miecz czy cuś.
@up and down Wziąłem obydwu. Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 24-05-2008 o 19:24. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A mnie weźmiesz? ;]
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() PrzedPrzed ostatni rozdział:
![]() ![]() Wiem straszny rycerz mi wyszedł tan różowy xD Bez komentarza bardzo proszę. Wiem, że brzydko, nie musicie mi tego mówić -------------------------------- ![]() ![]() -------------------------------- ![]() ![]() efekty też straszne xD -------------------------------- ![]() ![]() Miasto puste bo wszyscy sie pochowali na widok Bane'a, a wlasciwie Taramisa w ciele Bane'a ------------------------------- W tym samym czasie na pustyni: ![]() ![]() ------------------------------- ![]() ![]() ------------------------------- ![]() ![]() ------------------------------- ![]() ![]() ------------------------------ ![]() ![]() ------------------------------ ![]() ![]() ----------------------------- ![]() ![]() ---------------------------- PILNIE POTRZEBNY DRUGI DOWÓDCA!!! |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zależy jaki. Part ładny, tarcza (a miałem nic nie mówić). Chcesz to moge ci dać dowódce - ale ma być umarły czy nie umarły?
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Żywy i martwy.
|
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() co do fake
nawet,nawet jeśli o efektach mowa dorazam gimp np. filtry>>>>światlo i cien>>>błysk gradienitowy(czy jakos tak) aha aerograf tez robi np. aure i masza ocena 8/10 spoko fake |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Osar:
nazwij go albo Sodini albo Neon, bądź NoName. ![]() ![]() ZAKAZ UŻYWANIA! POZWALAM TYLKO DLA PANA OSARA (xD)! WSZEDZIE INDZIEJ UZNAM ZA PLAGIAT!(Chyba że ktoś ładnie poprosi...) Bo arhtyp niedługo dednie, to ci go daje ![]() Ps. 25 min roboty... PS.2 Pozatym potrzebujesz szybko 2 dowódcy to ci daje ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Archtyp - 24-05-2008 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Fabuła ładna i taka jakiej się spodziewałem, mimo, że oklepana to fajna ^^.
Efekty -.- denne, lepiej ich w ogóle nie rób.
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Zamierzałem skończyć tą historię za dwa odcinki, ale po takich komentach przedłużę.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() nie podoba mi sie wykonanie.
osar, naucz sie porzadnie wklejac obrazki ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Więcej ocen please.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() dobra fake zajebis** 9/10 bardzo mi sie podoba ale pls next part
OR DED ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() juz komentowalem, ale chcesz wiecej, to prosze. chyba nie powiedzialem tego wystarczajaco dosadnie xD
te efekty sa zalosne. naprawde odpusc je sobie, bo tylko pogarszaja ogolna ocene fake'a. fabula - oklepana, ale moze byc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() I naucz się wklejać obrazki.
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Wiecie co? Kończe ten fake, dajcie odejść mu na dalsze strony forum. Poprostu nikt nie zrobił mi Skorpioczłeka. Przykro mi.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
|
![]() Ostatnio edytowany przez kenin - 28-05-2008 o 20:28. |
![]() |
![]() |