|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Rookstayer rozdawal free itanz i sie zalapalem na chain armora i studded legsy.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() No chyba, że sprzedawałeś katany po 1.5, a wikingi po 2k to ci uwieżę (chociaż cena raczej nie jest atrakcyjna!) ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Poskramiacz Katany
Profesja: Rookstayer
Gildia: a bo ja wiem ?! zapomnialem :/
Świat: Harmonia
Poziom: 43
Skille: 21/27
Poziom mag.: :<
![]() |
![]() moja to gdy mój najwiekszy wrog padl na skele [CHAR]Matiss Knight[/CHAR]
wszedl w 4 skele majac 40hp ![]() ![]() @down nie dosc ze sheng to na 9 lvlu i jeszcze knife ![]()
Limity sygnatury zostały przekroczone Ostatnio edytowany przez Elder-poskramiacz-katany - 06-06-2008 o 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Zadupie
Imię: Puroo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Valiant Boys
Świat: Secura
Poziom: 83
Skille: 15/24
Poziom mag.: 58
|
![]()
OH MAJ GAT DZIZYS KRAJS DŻOŁK HEHE Po kilku latach na forum odkryłem Listę Kumpli. Ostatnio edytowany przez Bezmusk - 05-06-2008 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu ja nie moge trafic na AS'a albo Munstera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: W kancelarii
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Gildia: Maczuga Squad
Świat: Saphera
Poziom: 13
Skille: 9/9
Poziom mag.: 8
|
![]() A ja wszedłem.
Bo dzieci neo głosu nie mają. Mój fuks? Skradzienie 13 bear paws z pewnej wystawy ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() @up
łooo ku*** moge cie dotknonc, wof moge pomacac ?>!?!?!?!? dal ci mace warta 30gp !!!!!!oneone wow miau 20lvl na roq WOWOWOWOOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @topic Znalazlem dead humana z katana copper shieldem i 300gp+ na 3lvl ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2008
|
![]() Ja ubiłem 9 lvl cziken bota (chyba wiecie o co chodzi) ubiłem go niedaleko ratów, tam co jest zwykły pająk ropnąłem i lurnąłem tam 3 raty (jest taka dziura do której można wpychać potwory i samemu wpaść, nie widać jej ale jak raz wpadniesz to musisz poczekać jak znowu zniknie), ubicie trwało jakieś 40 minut i blokowałem wejście żeby nie wyszedł 2 postaciami na mc, spadło 311 chicken feather (był online jakieś 30 godzin bo po ss'ie automatycznie się wlogował, więc nawet mógł być więcej online), na drugi dzień się poprawił bo atakował potwory i go nie miałem szans ubić, a wtedy ustawił bota tylko na atakowanie chickenów. Ostatnio z 3 lvla spadło 87 chcieken featherów, jeśli wam się nudzi to szukajcie cziken botów, oni ściągają gotowe zjebane skrypty przez które nie atakują nic oprócz kurczaków i małe lvle chodzą często bez tarczy (często pierwsze lvle a loot zajebisty), łatwo ujebać ale tylko na mc, bo po boxach chodzą, a te inne rozwalają. Ja też sobie ustawiam bota, jak zbiorę 1000 (oczywiście przekładam co jakiś czas na depo chara i chodzę w full secie i ciężko mnie ubić), za 100 mam na mainie 8 k
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 09-06-2008 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
|
![]() Udało mi się wydostać z mino hell (byłem w pomieszczeniu z piecykiem =]) mając 8 hp. No ale nie samemu. Pomocy w wydostaniu się nam (ja z 8 hp + jakaś dziewczyna z 20 hp) udzielił 13 rookstayler, który poświęcił życie (padł ratując nas). No ale gdy on padł my byliśmy w labiryncie i nie było jak przejśc (wolfy + orc ), i on po dzedzie wrócił i odprowadził nas do wyjścia i dopiero (!) ruszył po swojego deada. Widać nie level czyni z nas Rookstaylerów, a czyny. =]
Pozdrawiam.
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() Ostatnio edytowany przez RookeR - 09-06-2008 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() 2@up
uwazaj bo ci uwierze... ale jestes pro ivul plejer, zajebales bota 4 szczurami!!!1 mastah i w dodatku ten bot mial 9 level, wiec sadze ze mial taki set, ktory odpiera ataki szczurow... wiec POZDRO & POĆWICZ
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2008
|
![]() Cytuj:
![]() Z seta spadł zwykły sword, więc wątpię żeby miał copper shield. A jeśli jesteś wytrwały to zrób 9 lvl, załatw full eq (na rooku to proste) i lurnij sobie 3 albo 4 raty i 1 spidera, postój tak 40 minut bez jedzenia czyli bez odnawiania hp - zobaczymy kto ma rację. Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 09-06-2008 o 22:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() nie no nic nie mowie ale z poczatku wydawalo mi sie ie[rawdopodone zeby 9 lvl z full setem zabily 4 szczury ;p
4 trolle. orki to co innego. ale szczury...
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
|
![]() ja miałem takie szczecie schodzę do dp patrze koleś stoi, za jakieś 10 min wróciłem i stał dale to ja popychałem go do Rata żeby padł i wylotowałem 30 k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Szczęśliwe chwile mam raptem dwie:
1) Poznałem Milana Ognia, znanego jako Soru Halton i zrobiłem postać na Antice, dzięki czemu poznałem masę świetnych ludzi. 2) Przy robieniu poradnika o postaci nawiałem (sam, na full def) z Mino Hell posiadając ni mniej, ni więcej - 9 hp. Spieprzałem jakbym przypadkiem podpalił spichlerz...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |