|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Czemu ten tytuł tak bardzo przypomina tytuł mojego starego fake'a? "Hunters of Chaos". I czemu tak bardzo przypomina fabułę "Haze of Angels"... no nie wiem co za fake'owcy się rodzą...
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() 1)Czy to nie super mega hiro...?
2)Nie ponizaj robiac "macke" jak w Haze of Angels! 3)Mapa chu** i ortografia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Prawie każdy kiedyś był słaby gdy zaczynał chociaż teraz jest dobry, ale ty zawsze będziesz zaczynał! Twoje Fake'i są na poziomie przedszkolaka, nic w tym fake'u nie jest zrobione dobrze. Po prostu odpuść sobie i idź stąd zanim jeszcze bardziej się ośmieszysz.
![]() |
#24 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Fake jest imho denny, ale dajmy mu szansę. Ja też zaczynałem z dennymi fake'ami, a jednak (chyba) na kogoś wyszedłem.
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
No tak...
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() No tak, a wszystkie te fake'i mają po 1-2 lub 3 party ^^
Kolejny syf, chociaż już jest dużo lepiej, szkoda tylko że dużo zgapiasz (ja też dużo zgapiam, właściwie to cały mój fake to mieszanka jakichś gier itd. ale matoły tego nie zauważają :>) Weź Kurna nie rób jednego fake po drugim tylko rób jednego, olewaj złe komentarze bo nuż się podniesie.
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() blagam was, jaka szanse? za kazdym razem hagy dostaje szanse, a swoj fake konczy na 2 odcinku.
nie da sie go jakos pozbyc raz na zawsze? ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Żal.pl
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Błagam.. Keniny, Hagie-Magie, Wojcie... Czemu wy po prostu nie zrozumiecie, że tutaj nie pasujecie? To jest forum dla osób myślących i utalentowanych, a nie próbujących myśleć i takich, którzy za wszelką cenę próbują być fajni. Jeśli nie udają wam się fake'i, to zaprzestańcie ich tworzeniu.. Nie szukajcie na siłę talentu, bo jeszcze bardziej pogorszacie swoją sytuację..
@top Zgadnij, jakie jest moje zdanie o tym fake'u? ^^10/10! Jesteś mastahhh! Podeślesz mi painta? Bo nie mogę znaleźć. Tak, dzieci. To BYŁA ironia.<
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Buuuuu Zal i bul/10.... Spadaj z tego forum..... 000000000000000000000000000000000000000000000/10"
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() @Hagi
Kiedy ty wkońcu ku*** jasna twoja psia mać przestaniesz robić Fake'i i łaskawie spier**** z tego forum?!(sry za wulgi, ale już nie wytrzymuje) fake 10/5 dlaczego? PAINT JEST BLEEE
![]() |