|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
Pokaż wyniki sondy: Czy Vavi jest fajny? | |||
Vavi jest fajny. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
84 | 54.19% |
Vavi nie jest fajny. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
71 | 45.81% |
Głosujących: 155. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() Ladne zdiecia w szczegulnosci te z valo pametam jak kolega Grotniczanin mowil ze ma super gildi i chialem se tam dostac
![]() Btw: tez byles z nimi na nepterze w Edoc'sil ?? Pamietam jak ita mi powiedzilze ida na balere czy tam berylle to sie tam przenioslem z valo i nikt od niech nie grla dopiero grotek mi powiedizlze graj na nepterze i sobie pogralm troche. Twoje zdiecia z Valo rox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Temat zajebisty fajnie sie go oglada licze, że stworzysz jeszcze wiekszy temat. Szczerze mówiąc to zapowiada się jeden z najlepszych tematow. Nie ma advansów tylko ciekawa tematyka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Vavi nie jest fajny =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2007
|
![]() Super temat masz fajną historie z tą grą.Kiedyś to sie miało kumpli...Niektórzy byli lepsi niż ci z reala.Pisz dalej.
Jak dla mnie najlepszy temat na forum czekam na kolejny post od ciebie.życzę powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Po(rno)land
Imię: sold.; )
Świat: Menera
![]() |
![]() Temat jest wręcz Zajedwabisty!
Daj więcej starych zdjęć <3333.! Prooosze :* ^^
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() hehe.. no proszę
![]() Vavi dajesz dalej ![]()
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Kiedy to bylo...
pozdro dla ekipy z FD ![]() Molwanna. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piosenka postu: Hetman: Czarny chleb i czarna kawa
Zdjęcie legenda. Narysowane przez wojtka dreczyciela- wujek cięta gęba ![]() ![]() Spotkanie przed GH. Było ich setki. Gadało się o WSZYSTKIM i o NICZYM. Częsciej o tym drugim... Na zdjęciu pierwszym jedno z takich spotkań. Jirayia stoi. Na zdjęciu drugim czwórka stoi przy stole i wciągają jakieś ścierwo...Jira stoi z nimi. Na zdjęciu trzecim Jira stoi. Na zdjęciu czwartym Jira stoi. Tym razem w innym miejscu. ![]() Kolejne eleganckie zdjęcie. Moc, Koc, Horu i Ita przechwalają się EQ. Wtedy mieli czym. Ciekawe, czemu nikt nie wyłóżył bohów? KoC i MoC- Flip i Flap z Wrocławia. Jeden wykorzystywał drugiego. Częściej starszy młodszego ; ). Z pierwszym się ścigałem z lv, mniej więcej do 30 wygrywałem :>. Drugi to mózg drużyny. Zawsze wykonywał czarną robotę. Historia znajomości strasznie długa do opowiedzenia. Od Valorii i Neptery, przez Sinterię i Ogame by skończyć znów na Sinteri. ![]() Shaggie Armados: człowiek-legenda Valorii. Swojego czasu najwyższy mglv na serwerze i sorcerer z najwyższym shieldingiem tibii. Jeden z najporządniejszych graczy, którego spotkałem. Lider znanej Mystic Circle. Po prostu 'swój gość'. ![]() Raz Ita oznajmił nam na forum, że odchodzi do innej gildi, ponieważ chce zacząć chodzić na hunty (najebany był?). Szybko wybiliśmy mu to z głowy. O ile dobrze się orientuje, to to zdjęcie jest z podróży do jakiegoś tam questu dalekooooo na północy tibii. ![]() Kupując domek na Fibuli, nie wiedzieliśmy, że naszymi sąsiadami będzie Elysium. Dziś druga najstarsza gildia na Valori. Została założona 2004-05-26. Stworzona przez tibijczyków, można powiedzieć, idealnych. Nie dostawał się tam byle kto. Jedna wielka gildia RPG, grająca 4fun. Okazało się, że dobrze nam się obok siebie mieszkało : ). Strona tej gildi: guild-elysium.info ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() już nie mogłem sie doczekać na nowe ss i dopiski jak zwykle mnie nie zawiodłeś.
Miód malina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() I zdjęcia z chara, którym gram dzisiaj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu nie mam nic ciekawego do powiedzenia =P
![]() |
#35 |
Blondynka
|
![]() Poprosze zatem specjalna serie ss, z dedykacją dla mnie, z ladnymi opowiadaniami!
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() ss słabe 0 akcji lepsze były opowiadania z przeszłości
ale dobrze że coś dałeś chociaż temat "żyje". |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() A masz. Z dedykacją dla Slythi. Bez dłuższych dopisków, bo zdjęcia będą mówiły same za siebie.
Po 3 latach te zdjęcia wreszcie ujrzą światło dzienne i obiegną świat. Najwyżej wykastrują mnie za to, bo Kami, Dred i Zosebud znają adres, więc mogą ich podpytać. CONVENT GILDI FIGHTING DREAMERS Z VALORI Z ROKU 2005. Spotkanie to odbyło się, o ile dobrze pamiętam- w domu Jiraiya : ).Kurde, nie chcę ryzykować kłamstwem, ale mieli podobno zabronione palić w środku. Brało w nim udział 8(9?) osób. Ekipa z Iławy, z Gdańska i z Wejherowa. Ja w nim udziału nie brałem, byłem jeszcze szczylem z mlekiem pod nosem. Zapewne wtedy oglądałem Cartoon Network. Z tego co mi Itachi opowiadał, to zaczęli pkować, gdy każdy z nich miał juz troszkę we łbie. Ita popisywał się umiejętnościami PvP zabijając swoim 50 magiem rycerzy na 20lv =P. I tak zazdroszczę, fajna sprawa musiała być:>. Kochani, wybaczcie mi. Nie mogłem się powstrzymać przed wstawieniem tego ;**. Oldwin i Satununa. ![]() Wyrabiacze po lewej. Itachi i Jira. ![]() ![]() Przystojniaki;* ![]() Jira w pełnej okazałości ;* ![]() Dwuznaczna scenka. ![]() Tu już koledzy troszkę zmęczeni... ![]() A Itachi obiecał, że wszystko opowie jak było ![]()
"Nie wolno się bać, strach zabija duszę[...]" "Choć droga jest bez końca, Pozornie bez znaczenia Mniemam, że mam powody, By drogi swej nie zmieniać." Ostatnio edytowany przez Vavi - 31-05-2008 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() kiedy Ita obiecał ze cosa powie? ;> Tobie idzie świetnie.
Impreza była świetna nic dodać nic ująć ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Powiem Ci tak, temat ejst zaj*bisty i dawaj wiecej takich opowiadan+ starych fotek bo to byla Tibia a nie to co teraz jest
![]() Z aktualnego chara to dawaj malo albo w ogole nie dawaj bo psuje klimat tego tematu i wiesz jak ten lvl byl bity... Czekam na wiecej fotek i opowiesci z twojego dawnego zycia w Tibi xD |
![]() |
![]() |