|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Found Trojan.MulDrop.13836 Przypominam chodzi o EXE nie rec ![]()
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() jeszcze nikt nie napisał BYŁO NA TIBIA.DE
CHODZI O TIBICAM. EXE, A NIE O ŻADNE RECI, JEŚLI JESZCZE KTOŚ NAPISZE COŚ O RECACH TO JEST UŁOMNYM DEBILEM KTÓRY NIE POTRAFI CZYTAĆ... W pierwszym poście autor nie wyjaśnił o co chodzi, ale chyba teraz już wiecie? Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 30-05-2008 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jak już przeskanujecie sobie tibicam exe to wywalcie kompy oknem, albo zacznijcie używać mózgu
@down Chodzi mi o panikę jaka jest tu rozsiewana, bo jakieś "antywirusy" wykryły coś tam. TibiCam używałem od początku jej powstania i nigdy nie miałem hacka.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG Ostatnio edytowany przez Sesef - 30-05-2008 o 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
|
![]() Ta wersje tibicam mam z pol roku jezeli oto ci chodzi :S
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() dziwne czemu moja wersja jest prawie czysta tylko 1 antyvir coś wykrywa
to podobno on ją zmodyfikował ;s ![]() Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 30-05-2008 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Imię: Kirgeron
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 160
Poziom mag.: 72
|
![]() Nie wina programu lecz debilskich antywirusów, które chcą być coraz lepsze.
Plik jest czysty. Możecie się kłócić ale posiada z was ktoś TibiaCAM TV PRO? Oto wynik skanowania: TibiaCAM TV Pro Kod:
AhnLab-V3 - - - AntiVir - - - Authentium - - - Avast - - - AVG - - - BitDefender - - - CAT-QuickHeal - - - ClamAV - - - DrWeb - - - eSafe - - - eTrust-Vet - - - Ewido - - - F-Prot - - - F-Secure - - - FileAdvisor - - - Fortinet - - - Ikarus - - - Kaspersky - - - McAfee - - - Microsoft - - - NOD32v2 - - - Norman - - Malware.CPSP Panda - - Suspicious file Prevx1 - - Heuristic: Suspicious File With Covert Attributes Rising - - - Sophos - - Sus/ComPack Sunbelt - - - Symantec - - - TheHacker - - - VBA32 - - - VirusBuster - - - Webwasher-Gateway - - Packer.Armadillo Dlaczego piszczy? A no dlatego, że aplikacja ingeruje w process tibia . e x e . ![]() Odpaliłem ten plik, sprawdziłem i co? Nic nie dodało mi się do rejestru ani w procesach. ![]() Ostatnio edytowany przez N_Exequter - 30-05-2008 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
O tibicam pro nie słyszałem, ale co to ma do zwykłego tibicam? Tibicam pro może być czyste, ale już zwykłe tibicam nie. Nie porównujmy 2 różnych plików. @down No widzisz, było kilka takich rootkitów, że żadne programy nie mogły ich wykryć i dalej są takie tworzone... Do wykrywania dość dobry jest rootkit revealer, firmy sysinternals którą już odkupił microsoft pamiętam jak jakiś rok temu skanowałem tibicam i zawsze plik był czysty, jak wiemy ze strony tibicams tylko mda się zmieniały, a wg mnie plik ktoś podmienił, albo autor albo "ktoś inny" być może te spamy na stronie użytkownika h3x to tylko odwrócenie uwagi... Ostatnio edytowany przez thelolmaker - 30-05-2008 o 17:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Zgodze sie z kolega kilka stron wyzej , od kilku juz lat (5-6?) uzywam tibicamsa i nigdy nie mialem haxa dlatego uwazam, ze mozna zauwac.
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() dajcie sobie spokoj z szukaniem wirusa w czystych plikach. mylicie, ze ktos kto potrafi napisac takie programy nie potrafi zrobic 100% nie wykrywalnego malware?
Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Imię: Shadow Druid of Luminera
Profesja: Elder Druid
Gildia: chce byc jak dedaw!
Świat: Luminera
Poziom: 107
Skille: 25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() z pewnych źródeł wiem że te programy które są na TibiaCam TV otwierają drogę keyloggerom tak większość osób jest hakowana
@thelolmaker racja racja nie spojrzałem na 2 stronę więc nie zobaczyłem twojego posta, ale to prawda Sophos Anti-Rootkit poskanować se kompy Ostatnio edytowany przez ShadowEdek - 30-05-2008 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() Ściągnąłem kilka wersji nawet z tibiabr z 2007 roku był program do tibii 8.0 i podmieniłem mda na nowe i działa mimo że jest wykrywany 1 wirus (Prevx1 --Heuristic: Suspicious Backdoor), a nowa wersja ze strony tibicams ma aż 5 wirusów i ma mniejszy rozmiar o ~30 KB...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() ![]() czysty? xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Imię: Skce Dragon
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 235
Skille: 104/96
Poziom mag.: 10
|
![]() up
To jest niby z TibiCam? Czy z czego |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() Dziwna sprawa z tymi keyami
Jezeli to prawda trzeba wyjebac i skonczyc z ogladaniem filmow i przeskoanowac system oO |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Skille: 100/72
|
![]() Scan taken on 30 May 2008 17:32:26 (GMT)
A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing moj czysty ;d
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 10 2007
Lokacja: Zamosc
Imię: Teder Foresco
Gildia: Nie mam xD
Świat: Trimera
Poziom: 62
Poziom mag.: 52
|
![]() Wlasnie u mnie tez czysto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Imię: Skce Dragon
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 235
Skille: 104/96
Poziom mag.: 10
|
![]() File: TibiCAM*****
Scan taken on 30 May 2008 17:39:17 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found Generic10.XPW BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found W32/Smalltroj.EGPE Panda Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found Trojan.MulDrop.13836 Czy to cos złego? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() ja mam tibicam ssciagniete przed shakowaniem www.tibicam.~~ wiec imo nie ma sie czego bac uzywam jej tyle czasu i 0 hakow.
|
![]() |
![]() |