|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Tak się składa, że ten 19 knight naprawdę bloknął demka. Miał chyba z 4 shooterów, 2 healerów chyba i mase ssa/might ringów xP
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() nawet gdyby to jaka jest pewnosc ze owym blokerem byl VanBobel???
![]() Ostatnio edytowany przez Befsztyk - 19-06-2008 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wojas Knight
Profesja: Paladin
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() ja na 9 lvlu dwarfa guarda bloczylem i dostawalem po 1/2 ^^ az sie kolo(jakis frajer co nie chcial mnie wypuscic i mi blokowal przejscie) zdziwil bo myslal ze padne hehe
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Aandumim
Profesja: Knight
Świat: Samera
Poziom: 62
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Dragi magicznymi mozna huncic mniejwiencej od 28lv.
Taktyka: 1.Stawiasz se demon skeletona albo nawet 2 i robisz tak zeby drag lal dsa i potem zaczynasz lac draga 2.Stawiasz dsa i walisz draga za pomocom dsa i Ice Hmmow |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]() A może mi ktoś doradzić?
Pal, narazie oczywiscie mnie nie interesuje, ale z jakim lvl i wyposazeniem magicznym (runy i poty) i normalnym (luk+strzaly/kusza + bolty/ speary + tarcza) mogę śmialo pójść na draga, nie ryzykując dużych strat w kasie i straty zycia? A i jeszcze do tego jakby mi kto mógl podać miejscówke na battle z jednym (pierwszym moim) smokiem. Z GORY THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() Latasz bez utamki, leczysz sie exura jesli masz powyzej 35mlvl, jak nie to exura gran, bijesz wand+hmm (jesli masz pacc to z exori frigo) i to cala taktyka
![]() PS Na pojedycznych respach dragow lootuje sie wszystko jakies 10x rzadziej, wiec nie licz na to, ze hunt ci sie zwroci ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() #Dybel
Skille 65/50 wystarcza na peirwszego draga, lvl 25+, royal speary w lape, najlepsza tarcza na jaka cie stac i pare mana potionow, leczysz sie exura vita, potem jak dojdziesz do wprawy bedziesz umial draga ubic leczac sie exura ale przed toba jeszcze trocheeee cwiczen i huntow ![]() Runy ci nie poterzbne, a co do miejscowki polecam ta obok orcow pod thais (drag+drag hatchling). Najpierw lurujesz hatchlinga (ten taki maly smoczek), ubijasz i lecisz glebiej po draga, tam bedzie kamien (zajmuje 4sqm) i latasz dookola niego, gwarantuje, ze koszty beda malutkie, bo drag cie tylko trafi z gfb.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |