|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Od czego by tu zaczac.. w pierwszych 2 obrazkach brzeg jest za rowny, grzyby na kamieniach i drzewach, ort., kolejny zaczety nie dokonczony fake (na torg'u jest ich 10+) ... 3/10
btw. fajny plagiat w nick'u "rtn", ale z tego co wiem jest to twoje pierwsze konto na t.pl wiec nie masz w jaki sposob wrocic? |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Czy ty kiedykolwiek używałeś własnego outa???
Kwadratowo(drogi)!!! Ichigo lezący SuX... Jego miecz jeszcze bardziej SuX... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luminellee
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() Rozwaliło mnie to ,,dziecko"
![]() ![]() ![]() P.S:Ten skrót CoD kojarzy mi się z CoH z Diablo II(CoH=Chains of Honor ![]() Ocena:3/10 ;s
Nie ma sygnatury,bo uciekła :< Ostatnio edytowany przez Lova - 02-06-2008 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz co mnie najbardziej podkurwa? SKRÓTY TE JEBANE SKRÓTY.... Nie dało się wymyślić krótszej nazwy jak naprzykład hentai tylko fredzio from alfred of nibula i wtedy masz głupi skrót ;s Pozatym jak na twój XXXXXXXXXXXXXV fake to denne, zresztą tak jak zawsze więc... Weź u jakiegoś dobrego fake'owca jakieś rady, albo wiesz co ja Ci je napisze. 1. Nie rób nowego fake'a co tydzień. 2. Nie ściągaj fabuły z innych fake'ów. 3. Nie plagiatuj(wiem, że te outy z zamówień).... 4. Przestrzegaj punktów wyżej i nie plagiatuj nicków xD Pozatym nic... P.S. Angels of Heaven = Heaven of Angels = Haze of Angels...
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 05-06-2008 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() jak juz ktos zauwazyl ta droga serio jest rotflowa a oprocz tego dobrze
|
![]() |