![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cycu Rookslayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 20/25
![]() |
![]() @2up
3.Czy to możliwe żeby tak kaleczyć ortografie ??
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
|
![]() Next:
1. Do jakich skilli trenować palka, by grać nim normalnie? (Nie mam zamiaru kupować PACC'a, nie mam też zamiaru chodzić nim na mocne potwory. Taki char dla zabawy ![]() 2. Czy blokada wylogowania (chodzi mi o ten krzyżyk z mieczy) działa dłużej, jeśli: - ubiłem mocniejszego stwora, to czy blokada działa dłużej niż jakbym ubił słabszego? - uciekłem od potwora, czy blokada działa dłużej jeśli bym go ubił? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next: (jednocześnie czekam na odpowiedzi z tamtego posta ^)
1. Co oznaczają te cyferki np. 07/03 koło światów gdy się robi nową postać? 2. Czy lagi mają coś wspólnego ze światami, czy to jest tylko problem ze słabym kompem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Odpowiadam:
1) Na Rooku - nie wyżej niż 15. Dalej dasz radę sam. 2) Nie. Wyjątek to gdy uciekasz, ponieważ wtedy potwór za tobą goni i blokada zatrzymuje się w miejscu na czas ucieczki. Poza tym - 1 minuta, choćbyś i Ghazbarana solo zatłukł. Wyjątek to oczywiście PZ lock. 3) Prawdopodobnie jest to data powstania serwera, choć głowy nie dam. Poprawić jeśli pieprzę farmazony. 4) Zależy to od konfiguracji komputera, rozdzielczości, ilości używanych programów, łącza internetowegi i - last, but not least - od frekwencji graczy na serwerze, tudzież od ilości potworów, graczy i efektów czarowych na ekranie. Światło też w nieznacznym stopniu obciąża serwer. @down Nic, poza tym, że co starsze serwery są oblegane przez rzesze graczy.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 10-07-2008 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ta data powstania servera coś zmienia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
Cyferki oznaczają datę powstania serwera np tam jak podałeś będzie to 07/2003r Lagi zależą od: - lokalizacji serwera (Niemcy, USA) - Twojego połączenia (download i upload) - z konfiguracją komputera to nie ma wiele wspólnego, tu chodzi tylko o internet a konfiguracja to płynność gry - Data jako tako nic nie zmienia, patrz wyżej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Najbardziej obleganymi serwerami będą te najnowsze (przynajmniej na początku) ponieważ nikt na nich jeszcze nie grał i jak się zciśnie poślady to w stosunkowo niewielkim czasie można stać się jednym z najlepszych graczy na świecie, co jest sporą zachętą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next:
1. Czy to czy świat jest "empty", "normal" albo "full", wpływa też na lagi czy tylko na kolejki do logowania? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Lagi i kolejki
Lagi, np w depo kiedy więcej ruchów jest rejerstrowanych i przy słabym połączeniu, mogą wystąpić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?
|
![]() Ja rozumiem Xapro że może zaczynasz z tą grą i jesteś zainteresowany ale człowieku nie łaska trochę poszukać na dany temat to przecież nie boli.
Proszę odp są tu http://tibia.pl/strona/tutorial tu http://tibia.pl/strona/manual jeżeli dalej coś cię dręczy skorzystaj z innych możliwości tibia.pl lub tibia.com albo skorzystaj z wiedzy swoich super ekstra hiper potężnych wysoko poziomowych kumpli a forum zostaw na sam koniec. Przez miesiąc zawracasz wszystkim gitarę i zaraz chcesz odpowiedzi trochę własnego wkładu 5min i jesteś zadowolony bo sam znalazłeś rozwiązanie. Proszę dalej mu nie odpowiadać niech się uczy, może to okrutne ale potrzebne ![]() @down: Ironia???
Coś nie podoba Ci się w mojej opinii ? Ostatnio edytowany przez Sankar - 11-07-2008 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Gofin
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Xapro po prostu go zignoruj. Pytaj dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Czarnobyl
Imię: 5#@!%^#@!
Profesja: Druid
Gildia: Desolation :s
Świat: Obsidia
Poziom: 25
Skille: 21S
Poziom mag.: 26
|
![]() Pytaj jesli taka twoja wola. Co do pana dwie pozycje wyzej manual i tutorial
to nie wszystko o takie rzeczy typu wybor profesji i inne najlepiej kierowac sie tym co mowia doswiadczeni gracze a nie tym co sobie ktos napisze w tutorialu ![]() Dla mnie najlepszy jest sorc ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() bardzo fajnie lvl leci na guardach lub cyklopach ale bardzo ryzykowne - jak jesteś postacią magiczną to z pierwszą różdżką atakujesz guarda i cały czas uciekasz, ale jak ktoś Cię bloknie to szybko odwiedzisz mnicha w świątyni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Czarnobyl
Imię: 5#@!%^#@!
Gildia: Desolation :s
Świat: Obsidia
Poziom: 25
Skille: 21S
Poziom mag.: 26
|
![]() A jak masz 6 lvl na mainie i cie guard odwiedzi to nie tylko mnicha ale tez i obiego ,Toma , Seymoura , dixi , all Dee Willego , pauliego amber blind orca .
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Grajewo, województwo Podlaskie
Stan: Niegrający
Imię: Kazron
Świat: Inferna
![]() |
![]() Cytuj:
2. Wyłącz ściągania i inne internetowe programy i wtedy zobacz. A na mainie i tak będą. 3. Tak 4. Do dobrego EQ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: w Thaisie
Imię: Shamin Shin
Świat: Shivera
Poziom: 21
Skille: .......
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
2Amber byla na mainie! 3Te gwiazdki to zarty wykonane przez Amber gdzies to czytalem (Amber zostala wygnana z maina gdy zrobila psikusa noodlesowi (psu Tibianusa krola ![]() Styknie? |
|
![]() |
![]() |