|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() lol.....w tamtej tibi dało się nawet przejśc z maina na rook jakąś jaskinią....stare dzieje wtedy ludzie mieli po 200 lvl+.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
I co, cofnęli im lvle? Jakoś Ci nie wierzę... ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() no to uwierz
![]() |
#26 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
ale online była dopiero w 1997"We were ready to go online! Tibia's birthday was January 7th, 1997" To dziwne, że pierwsze accounty powstały w 1970roku (??!!)
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 25-11-2004 o 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Pogadalem z NPC o tym quesice ale nie wiele sie dowiedzialem ;p Przypuszczam ze watpie ze ten quest istnieje jeszcze ale fajnie by bylo go zrobic...
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Może już starczy tych tłumaczeń z angielskiego na polski co??
Wqrza mnie też zdeczka jak ktoś gra od 0,5-1 roku i gada o czymś, o czym nie ma zielonego pojęcia. Jak już kilka osób pisało kiedyś była tylko taka grafa w Tibii. (Pamięta ktoś może Plate armor w poprzedniej wersji? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() ehh ja w tibie gram 3 lata. I nie raz o ty quescie słyszałem... nie wiem czy to prawda ale na 100% tak wyglądała tibia(achh te czasy...). Złota miotla też jest chyba....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() z ciekawszych rzeczy jakie byly ale zostaly usuniete z Tibii to zmieniony magic long sword. kiedys byl jedno reczny (!!!) i mial staty 80/60. potem go oslabili :/. a na miotle sie dalo latac !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Wydaje mi sie ze to nie jest fake.Tibia juz ma okolo 30 lat( jak nie wierzycie to sprawdzcie na tibia com steve keidy zotał stworzony).Morze te 30 lat temu gmowie albo god mogli latac na miotlach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() PO pierwsze jak wszyscy mowią nie da się latać na miotle ( nigdy się nie dało)
PO drugie nie ma nazwy demona ani pasku życia ( Screenera też nie ![]() A wogule to widać że fake ![]() Moge zrobić quest na MLS chcesz wyspa z 5 demonami ![]() Zbyteczny temat... Pozdro Shimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
![]() Ten quest mogl byc ciekawy
![]() @Zamor1 Steve podal tam zdaje sie swoja date urodzin. A bogowie moga robic wszystko np. zabijac na rooku. BTW w 1970 to pewnie wiekszosc gmow sie jeszcze nie urodzila ![]() @Shimo Po co wszystkiemu zaprzeczasz jak nic o tym nie wiesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Excalibug ?????
czy moze raczej Excalibur jak cos ![]() mi to bardziej wyglada jak plywanie na miotle ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() >.<
1.dajcie juz spokuj z tą starą grafą tibii.czyli nie cytujcie i nie odpowiadajcie do Shatera(przez te cytowanie ![]() 2.i znów:albo ktoś przetlumaczy ładnie słownikiem to,albo tylko raz.a nie okolo 6 osób przetłumacza prawie to samo i nie wychodzi lepiej.reszta zwariowała pewnie jak ten temat czytala(przez moje powody). Więc...juz byly odpowiedzi czyli temat do zamknięcia.bye ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() da sie latac na miotle wystarczy zamienic u wydy blood herb i ma sie witches broom ale trzeba miec licencje
![]() ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |