|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Przestańcie z tymi przyklejonymi tematami. Po co jest ten dział według was? Żeby se gadać jak se huntacie beho? -.-
Idź może na stone za tp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Nom widzisz ja nie jestem noobem ktory kupuje na allegro. Byles blisko bo ja sellam na allegro. Zalozylem ten temat poniewaz od poczatku czyli gdy wyszlem na maine wbilem skille poszedlme expic na ghostalnd a pozniej do cyclopolis nom wbilem parenascie lvl'eli i poszlem na dragi nom ale teraz zauwazylem ze mam bardzo duze waste a loot nie jest za super. Expilem kiedys na malpach innym charem 75 ek ale bylo to z rok temu. Poszedlem ostatnio moim 48 ek na malpy nom powiem szczerze ze duzo sie nie zmienilo tylko teraz wiecej oosb tam expi i jest wiecej booterow. Wbilem 50% lvl'la nom a kasy posypalo sie mnostwo. Waste male i wogole dobrze sie teraz tam expi. Dzieki za wasze propozycje. Moderatora prosze o zamkniecie tematu!
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 106
|
![]() helheim -1 30k/h
scraby 30/h piraty pewnie kolo 50/h zolwie 40? chakoye 30-40 (duzo kasy) jak masz kase helheim -2 60/h lizardy 30-40 dragi na tym lvl z 60? (rob loot baga to waste nie bedzie) orc edron 60 of 60 malpy xx Wiekszość miejscowek nadaje sie na bota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia