|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() moja babcia znalazla questa na moherowego bereta
![]() to tez moze byc tajemnica maina?? :/ @Alanus jest jeszcze wiele nieaktywnych questow - byc moze bedzie w tibi 8.2+ bo jak narazie nie znaleziono takowego questa na ts z tego co wiem
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() @Autor tematu> W ostatnim rysunku na mini mapce nie widać białego krzyżyka (czyli oznaczenia gdzie jestes). Poza tym, te jaskinie trolli znam jak wlasną kiszeń, i nie ma tam czegoś takiego.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Niby czego nie ma? Tych pomieszczeń na pierwszych obrazkach? Głupi jesteś bo nawet nie sprawdziłeś czy to miejsce jest, a jest! Więc wyp******** do jaskiń trolli i sprawdź! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piwuch
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: 43
Skille: 19/23
Poziom mag.: 48
|
![]() Ten ostatni screen z pokojem, jezeli co o to chodzi nie jest w samej jaskini trolli tylko niedaleko na <<\/ i wchodzi sie do niego przez dziure-pulapke.
a co do pierwszych obrazkow to mam gdize bocic i trenowac noobchary, a po drugie to podobna rzecz jest w wiezieniu w kazo. Probowalem juz tym sposobem dostac sie poziom wyzej do pokoju z guardem i foodem ale sie nie udalo... gdyby jednak ktos odkryl to prosze o msg bo to jest wejscie do Fortess [widac tabliczke przy oficjalnym wejsciu jak sie idzie na farmy w kazo] i mam tez swoje tajemnicze miejsce, niestety sceenow nie mam ale powiem wam ze pod dtd, pod cryptami sa 4 miejsca do wykopania kilofem. 1 i 2 to respy dragow, 3 to resp Grorlama i przejscie na roty pod thais[Death ring Quest/Tibia Tales] a 4 to resp 1 draga za lava do ktorego malo kto wie jak sie dostac,resp gsa, oraz podziemna rzeka i 1 slime obok [niestety bez miejsca na train]