|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gawaran
Profesja: Knight
Gildia: Nocni Lowcy
Świat: Nebula
Poziom: 45
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() fajny fake, super, i chyba nie chodzilo o to zeby utrzymac klimat tibijski ;d 9/10
![]()
Best hit: 245 on [MONSTER]Bandit[/MONSTER] Best solo: 2x [MONSTER]Dragon[/MONSTER] at the same time Best team: [MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=179515 moj 1 fake ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mam nadzieje, że wstąpisz do elity[KTÓREJ, kurwa, NIE MA!] MapleSIM RLZ ;> P.S- Niby Oercioch to twój zią, ale wiesz... tu jednak kociaki nie powinny się aż tak "wyróżniać". Nie chodzi mi o samego fejka, ale o twoje posty. Niby wolność słowa też jest... ale nie tutaj ; > @Topic Fake rzec biorąc, rząży. Mimo iż można dopatrzeć się paru błędów, fejk coś w sobie ma[Czemu ja zawsze to mówie?]. Kontynuuj! Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 16-06-2008 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Podoba mi się ten fake. Myślę, że nie trzeba tu oceny takiej jak przy zwykłym fake'u, bo ten się różni od przeciętnego fake'a nawet takiego z b. fabułą. Jest to fake nieco z humorem wplecionym w dziwną fabułę alternatywnej tibii. Więc jest fajnie i na dodatek to twój piewszy fake więc nie wacham się i wystawiam Ci. 10/10
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 16-06-2008 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hoho! No prosze, dawno nie widzialem fakeu z noobkami krzyczacymi frii itans plax!!11!!1oneoneoene... Fake ma ciekawe wykonanie jest inny niz jaki kolwiek ktory widzialem o tej tematyce. Jest jeden blad, amianowicie podczas tego obrazka w postaci gifu. Gdy ten typek zamienia sie w noobka pod spodem zostaje kawalek jego starego outfitu. Reszta ok, ladnie wykonana. Zobaczymy co bedzie dalej ^^
Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 16-06-2008 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Nie podejrzewałem cię .hobnail o taki talent do fake'ów.
Fakt, że temat noobów jest trochę oklepany, ale przedstawiłeś go w zupełnie nowy, ciekawy sposób. Ten fake bardzo mi się podoba i czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() 5/10
dalem tylko tak Starowizna... te wszystkie fake maja taka sama fabule pojszczalem sie ze smiechu naprawde... 5/10 i ch*j! Ukryty tekst:
@edit dam 1/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Triplonq - 17-06-2008 o 08:15. Powód: AHAHAHAHHAHAHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() Na wstępie musimy sobie coś wyjaśnić. To nie jest fake humorystyczny, tylko zwykłe tępienie noobów. Oczywiście, będzie w nim więcej "chumoru" niż w innych fake'ach, jednak nie będzie go można zakwalifikować do fake'a humorystycznego. Dzienkujem za owage i pszehodzimy do fake.
![]() ![]() Note: Kapitan eMOSZ, ponieważ emosz błagał, by jego nick zawsze był z małej litery. ![]() ![]() Note: Ale zajebistego magic walla jebnąłem, co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Note: http://szort.pl/12.gif ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to by było na tyle. .hob http://forum.tibia.pl/blog.php?b=996#comments Taki tam coś dyskusyjny o moim fejku. <3 @edit Ee.. Co tak dużo wykrzykników się zrobiło przy linku do GIFa? ; oo @edit2 Na kilka dni robię sobie przerwę z fejkiem. Na ten tydzień skończyła mi się wena ; ) Ma ktoś wenafluidy? Ostatnio edytowany przez .hobnail - 17-06-2008 o 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic: Fajne ;d Jak na pierwsze to 7++/10 ( bo uznałeś że to nie fake humorystyczny, więc humoru nie wliczam do oceny ).
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() Dla mnie spoko pierwszy part byl lepszy drugi moze byc tylko troche nudny nie podoba mi sie to ,ze w prawie w kazdym obrazku jest slowo ku*wa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() nie fajne humorystyczny? czy nie humorystyczny to co to jest O.O?
Ja wiem... ale nie powiem bo nie wiem ale wiem bo nie powiem wlasnie to jest cos takiego ten fake wiesz a nie powiesz bo nie wiesz nowy typ? ciekawe dawaj C.D.N 4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Druga część : 9,5/10 , bo trochę przykrótkie, ale dialogi są spoko ^^
Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#39 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Aff, to się wymawia BADZIER! ;D btw. www.badzier.jun.pl xD
Fake fajny. Ładne magic walle, ładna zmiana outów, ładna sklejka. Brak jakiejś głębszej fabuły, ale nadrabia humorem ![]()