|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Popieram... @(off)topic ALLEGRO ROX!!1 @down A ile statystycznie 8-levelowców posiadających 60k dostało je od znajomych, a ile kupiło na aukcji? Jeżeli się mylę co do autora to serdecznie przepraszam, a jeśli nie to nie. ;P
Ostatnio edytowany przez Aron Roar - 19-06-2008 o 13:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Blondynka
|
![]() Brawo... Nie pomyslales, ze przykladowo mogl od kogos otrzymac ta kase?
@topic Na 8 lvl nie masz co kupowac dobrego eq. Istnieje zbyt duza szansa, iz je stracisz... Zapomnij takze o ksecie - zbyt duzo wazy. Nie jestem pewna, czy bedziesz w ogole w stanie go podniesc. Najlepiej kup sobie pseta, ewentualnie fur cape i plegs. Do tego moga byc fur boots (lecz troszke spowalniaja), dragon shield. Do tego jakis steel/dark helmet, lub inny... Kupowanie czegos lepszego mija sie z celem, gdyz i tak tego nie wykorzystasz. Pozniej mozesz dokupic cos lepszego - kset, brobe czy lepsza tarcze.
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Droga Slythio po co najtowi b robe jezeli jest warte 10k + jeżeli za ten sam hajs moze sobie kupic calego k seta, ktory ma wiecej arma(k armor)...??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Masz rację. Brobe nie jest dla rycerzy. Lecz reszta ekwipunku, którą napisałam - jak najbardziej. Kseta możesz zakupić na około 20-30 poziomie.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @up
Dokladnie, k-set na 18-20 już można kupowac, a na 25-30 można myśle o golden armor, boszki, T-shield(medusa)... ![]()
![]() |