|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() 2xup! oMg nie jestes smieszny a ring chodzi nawet po 1kk + zobacz sobie na trade board na tibia.com
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Avatara nie mam zamiaru zmieniać. Mam pełny szacunek co do papieża, co nie znaczy, że nie można robić sobie takich małych żartów. Nie uznaje go jednak jako kogoś, na czyj wzór mam się kierować, jako iż jestem protestantem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() A słyszałeś o czymś takim jak ekumenizm : P?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Słowo to jest dla mnie obce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Serovon
Gildia: Polish Vips
Świat: Calmera
Poziom: 60
Poziom mag.: 5
|
![]() Bede interweniowac u moderatorow w twojej sprawie. Tego pana ktory wklepal to zdjecie kilka razy up to bym powiesil na strunie od gitary... Jestes tak zajebiscie pojebany ze az nie moge powstrzymac nerwow. Male zarty ? Pojebalo cie na ryj idioto. Zrob sobie takie zarty ze swojej mamy. Wiesz dlaczego nie zrobisz ? Bo ja kochasz. A my nie chcemy takich zartow bo kochamy Papieza...
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Cytuj:
Nawet jak nie uznaje papieża jako wielkiego człowieka to przynajmniej niech nie kpi sobie z niego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja ze swojej mamy robię żarty i ona siez nich śmieje. Dlaczego ? Bo wiemy że to tylko żarty nie mające na celu nikogo urazic. Pokazałem jej obrazki z serii "twoja stara" i nie obraziła się tylko powiedziała "jakie to głupie ![]() Mówie jeszcze raz dystans dystans dystans do siebie do swiata do religii (a to szczególnie bo żyjemy w państwie zdominowanym przez moherów), a żyje się znacznie lepiej. Zresztą wszystkie blondynki powinny się obrazić ze są zarty o nichi te żywe i te martwe. Pozdrawiam, pewnie i tak mnie zbesztasz jak to zrobiłes z panem pare postów wyżej. Widze że nie umiesz dyskutować bo bluzgi w stylu "idioto" mówią same za siebie. |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Cytuj:
a co do Foxa.. to powiem ci ze wielu HLVL ma tam wylogowane noob chary ciezko ci bedzie zgarnac go jako 1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
@Wyciszony Nie lepiej byłoby już usunąć avka skoro wywołuje takie kontrowersje ? I uwierz mi, nie jest śmieszny : d. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Serovon
Gildia: Polish Vips
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Pisałes tez ze nie umiem dyskutowac. Ale my nie mamy o czym ! Ja mam system wartosci ktory nie pozwala mi robic publicznego posmiewiska z postaci ktore uwazam za swiete.
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rybnik
Imię: Jonathan El Korn
Profesja: Knight
Gildia: Inhuman Fighters
Poziom: 30
Skille: 70/70
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jonathan El Korn, it's my name. Ostatnio edytowany przez BluRegardKazoo - 19-06-2008 o 08:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() @Union_Aqua
Widze że obracasz się wśród zajebistych ludzi (bez obrazy), skoro nie potrafią się śmiać z siebie (chodzi mi o te blondynki). A skoro nie potrafią się śmiać z siebie to mają mizerne poczucie humoru. A jeżeli uważasz że mohery są ok i to co robią tez jest ok, to pozostaje mi życzyć ci aby Ojciec Rydzyk żył wiecznie. Mozesz teraz iść i go chwalić. @BluRegardKazoo TO fakt na szacunek zasługuje, tylko my chyba inaczej to rozróżniamy. Dla mnie taki obrazek (O rly !) nie ujmuje nikomu szacunku. Co innego jakby z niego zakpiono obrażono itd. A to tylko złapanie papieża jak robi dziwną minę i dopisanie "śmiesznego" (bo widać po postach że nie dla wszystkich) tekstu. To tyle z mojej strony trochę się offtop zrobił. Cya all |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rybnik
Imię: Jonathan El Korn
Gildia: Inhuman Fighters
Poziom: 30
Skille: 70/70
![]() |
![]() Cytuj:
Pare słów do Union Aqua, wyluzuj troszkę.
![]() Jonathan El Korn, it's my name. Ostatnio edytowany przez BluRegardKazoo - 19-06-2008 o 08:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ten temat nie został założony do tego typu dyskusji. Jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek obiekcje, to piszcie PW, a nie zaśmiecacie forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Poziom: 90
|
![]() gsfdrtiuhahaha
Koleś sie pyta o horned foxa a wy gadacie o papieżu, fajny temat. Ja dodam od siebie, że w dzień ojca kończe 14 lat i lubie kefir! Sraty taty gacie w kraty! <rotfl> |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Underground
Imię: R.Fighter
Poziom: -
Skille: 60+
Poziom mag.: 4
|
![]() Mowie na temat, The Horned Fox respi sie nie regularnie czyli nie mozesz okreslic jego respawnu respic sie na wiezy kolo kazzo i kopalń dwarfów. Wypada z niego dwarven helmet i oczywiscie Nose Ring.Jego max hit jak go szybko zabijesz mozesz wynosic 30-120hp.
na Erig.net masz w Boss Monsters napisane o nim kiedy sie respil, mysle ze pomoglem. A co do tego indydenu z papiezem to niewiem czy wam tak do smiechu tobie tez wyciszony jak wklejales ten avatar. Papiez byl to jedyny polak ktory tak bardzo nas kochal , zartowal sobie , byl troskliwy o nas , a ty z niego miales avatar. ELO!-.- Ostatnio edytowany przez Cazzorel - 08-01-2009 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() Cytuj:
Fajnie, po co odświeżałeś ten temat, skoro padło już w nim od groma odpowiedzi :| Aha i jeszcze jedno: Po jakiemu to ? |
|
![]() |
![]() |