|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A ja gram tylko jak tata jest w pracy albo gdzies tam indziej
![]() A jak taty niema to normalnie az strach sie bac ![]() No ale jeszcze jak czasami taty niema to musze te lekcje niestety odrobic ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2003
![]() |
![]() Ja tam tylko po nocach gram bo w tedy zwykle jest mniej osób i można szybciej nabić doświatczenie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Kiedyś, gdy Tibia była normalna (czyt. dało się zalogować w godzinach dziennych), byłem głupi i grałem mało, a max. siedziałem do 0:00. Zresztą za dnia grać nie mogłem (tak to jest jak się pokaże ojcu - maniakowi strategi i bratu - maniakowi czarów, RedDragona, a do tego żmudnego 5 godzinnego robienia tur za wszystkich dochodzą jeszcze inne gry (w przypadku tego pierwszego) i znajomi bez pogadania z którymi codziennie kilkagodzinnie żyć się nie da (to w przypadku tego drugiego). Tak to więc się zaczęło siedzenie do 2, 3, ale już rzadziej nad Tibią, a raczej nad Unrealem, Quakiem, Diablo (fajnie się PK'uje w Diabełku, uciechy wiele a nikt się nie zemści), Fallout Tactics i innymi grami nie tylko online, chociaż z reguły wykorzystywanymi do gry po sieci.
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() hmm ja czasem gram od 2 rano do 5 bo mi rodzenstwo i moja mama nie chca wczesniej dacmi kompa. Ale wtedy juz mi sie mniej chce grac bo niz o 10 rano
bo jestem troche zmeczony |
![]() |
![]() |