|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2003
|
![]() nagroda dla nalepszego nooba - n00bel!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Człowieku, to TY powinieneś dostać n00bl... sorry, Nobla!!! Napisałeś przenajświętszą (choć niepełną) prawdę! I to tak trafia do ludzi... Serio.
Miałem koszmar (z ulicy n00bów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Tibiaspy.com
|
![]() n00bel ^^. Dziekuje za pochwaly wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Cytuj:
Jednym slowem do du** my sie wogule nie podobalo (dlatego tak pisze bo to ty tak duzo napisales i musze skomentowac) ale nie bede ci robil przykrosci bo w koncu z 3h to pisales wiec powiem FAJNE INACZEJ JA ROBIE LEPSZE (o wiele) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() niezłe ale tak to czytam i dochodzi do mnie jedna rzecz!!!! :[
powoli dochodze do wniosku , że wszyscy jesteśmy noobami !!!!!! aghhhhhh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() A co do hierarchi noobow do tekst jest smieszny i ciekawy
~~Gratulacje~~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() Perełka ... ;P
Nadaje się jako dokument przeciwko n00bom. Tylko aby taki nigdy nie wpadł w ich ręce ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Dopatrzyłem się pewnego braku. Mianowicie
n00b ostateczny: prawie niespotykany najgorsze co może być można zobaczyć go kilka razy i nie zawsze się go da zrookować bo już tworzy nową postać. W depo ura się do każdego (niezależnie czy to Bubble czy Sergei Strangfow [sorry za pomyłke w nicku bo go nie pamiętam]) a puźniej straszy oczywiście... zgadliście Bubble nawet jeśli to Harmonia albo inny non- pvp jak się ktoś wkurzy na niego to zaczyna żebrać Magic Plate Armor (możliwe że też o Dragon Scale Legs). Loot: żaden, nic nie bierze tylko lata "goły" Lvl: 8 i niżej Występowanie: Depo lub ucieka gdzieś ulicami miasta. Fajny artykuł jeśli coś nowego się pojawi to uzupełnij tam bo o niektórych n00bach nie wiedziałem a zawsze być lepiej ubezpieczonym.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 14-01-2005 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() 2.Poszukaj takich n00bletow, a znajdziesz na pewno. 3.Pomylilo ci sie - nie mam na imie Tom'Ash ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() GE-NIA-LNY I ZA-**-**-*** TEKST! GRATZZZ!!!
Odwaliłem 100% ROTFL'a jak to czytałem! ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 09-01-2005 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zawalifikowałeś się do prawie wszystkich kategorii n00bków!! Poza tym nie podobało się ci tylko dlatego, że tak dużo napisał? Tak wynika z tekstu... Zresztą, patrząc na twoją ortografię, to czytasz tak świetnie, że.. ehhh... A jeśli umiesz lepiej napisać, udowodnij. Napisz, nawet tutaj. No, wszyscy czekają.
Nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. ...to czy jeśli stanę na szynach i złapię druty z napięciem rękami, to czy pojadę jak tramwaj? www.battleon.com <- na czas logowania do Tibii... http://www.losux.prv.pl <- Najlepszy Darmowy Komiks Sieciowy. HARD |,,|(>_<)|,,| CORE
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() szczena mi opadłą i nie moge jej znaleźc <rotfl>
Jest jeszcze jeden rodzaj noobow: noob blebleble: jeździ o wszystkim i myśli ze robi wszystko najlepiej ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Taa, już się z nim drugi raz na forum spotykam. W innym temacie już się ze mną wykłócał, mam z nim troszkę na pieńku (w pewnym momencie tak poraził mnie głupotą, że mnie zatkało i nie umiałem już mu się odgryźć ![]()
Nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. ...to czy jeśli stanę na szynach i złapię druty z napięciem rękami, to czy pojadę jak tramwaj? www.battleon.com <- na czas logowania do Tibii... http://www.losux.prv.pl <- Najlepszy Darmowy Komiks Sieciowy. HARD |,,|(>_<)|,,| CORE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Świetny tekst!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |