|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Najlepiej iść do CDA i kroić kaskę za granie (i poznać Smugglera) !
![]() Za młody jestem na takie rozmyślenia... Żart na taki temat: Jest dwóch dwulatków i jeden tak stoi i myśli... Podchodzi drugi: -O cym myslis? -W jaki fundus emelytalny mam zainfestofac. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Fallen Angel
|
![]() Wszytko zalezy od twoich zainteresowan i talentow. Matematyk? Informatyka. Jestes Charyzmatyczny? Polityk. Itp.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Bleh, zainteresowania ? Niestety rzadko udaje się tak trafić z pracą, żeby była podług zainteresowań, albo talentów. Trzeba dążyć w tym kierunku, jak można, ale przeważnie ludzie i tak wolą dobrze płatną pracę od tej zgodnej z zainteresowaniami. Ale tak naprawdę największym problemem jest pierwsza praca, potem znajdywanie następnych w tej branży jest już w miarę łatwe.
Jeżeli chodzi o pracę w angli to rzeczywiście to nie wygląda tak różowo. Np. takie zarobki na poziomie 22.000 funtów rocznie czyli jakieś 132.000 złotych jest to raczej coś za co da się jakoś przeżyć. W przypadku pracy za granicą nie można przeliczać tego bezpośrednio na złotówki, no chyba, że pracujesz tuż przy polskiej granicy, i poza pracą jesteś w Polsce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Ja zamierzam byc informatykiem
![]() ![]()