Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-12-2004, 23:29   #21
Ravek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2004

Domyślny

Jedna rzecz mowilem juz BW chciało jedynie zabic Neke raz za to ze sie zmienil w PA wczesniej jak było Dark Templars był inny starał sie ale teraz wiecej sie rzadzi. My zaczelismy wojne z Soilar Moon(oficjalnie mozna tak powiedziec bo oni zatakowali w grupie kilka osob z BW) a nie z Mevarem mevar mowie szukał tylko zaczepki sam chciał wojny tylko powodu szukał -.-. I jedna rzecz jak by Polacy poczekali na new servy BW by w spokoju poszło na new serv i aldora by była "dla nich" czy jak wy tam chcecie ehh ;p a teraz tylko bedziecie tracic na tym ;p Kiedy Neka i reszta byli w Sacrafice było lepiej nikt nie slyszal ze ktos PA albo cos... a wszyscy mowia Black Widows Power Abusers a nie moga podac przykładu i osoby ktora jest Power Abuserem jakis dzieciak 8letni walnął takie hasło i teraz wszyscy uwazaja ich za PA -.-

Hail Black Widows

Ostatnio edytowany przez Ravek - 02-12-2004 o 23:34.
Ravek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-12-2004, 12:24   #22
Wyzzer
Użytkownik Forum

Wyzzer's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Wyzzer ma numer GG 3032480
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keisuk Cichy
Po raz kolejny....banda debilizmu....i niewiedzy.

Wszystko sie zaczeło od Neki z tego co wiem Neka zatakował Velocita la Viuda Sumonem Velocita mowila zeby nie atakował, ale on nadal swoje wiec Velecita zabila Sumona Neka zaczal bic Velecite i zlecialo sie BW zeby pomoc Neka zwial do Carlin DP na drugi dzien zrobil glidie i zatakowal kilka osob z BW, to BW zrobiło wojne.

Ten ziomek byl najblizej...to co pogrubione to prawie prawda:0

Teraz sluchajcie-napisze to raz tylko raz....
Neka bawil sie sumonkiem....ale zaczal sie bawic na jednej z laviud (prawdopodobnie velocita).Ona mu owego sumonka ubila....wiec neka postanowil ja kilka razy puknac...jednak zlecialo sie cale BW. Neka byl wtedy czlonkiem Sacrifice....wiec i my przyslismy do ab...sytuacja napieta trwala dosc dlugo....nie walczycl czekajac na deycje rona...zreszta tak jak i my (mnie wtedy lagowalo-bylaby jazda)Tak bylo do godziny 22:30 bo dalem loga (starszy mi furczal za uchem).Dalsza historia: niby mialo byc ok....a tu Bw zatakowalo Neke....chcieli go u***ac....nie udalo sie.
Nastepnego dnia na guild czacie wqrzony neka (troche trudno sie dziwic-chcieli go ubic) prowadzil z nami dyskusje na temat wojny z Bw....z Ronem chyba privowal...w kazdym razie Ron pozostal przy decyzji pokoju....wiec Neka nie chcac robic Sacrifice problemow...utworzyl gildie...i ci ktorzy chcieli go poprzec i przystapic do wojny...do niej wstepowali.Gildie nazwal Sailor Moon.Wojna wybuchla...pomiedzy BW i SM-nikim innym.Generalnie dwa fronty-polsko-szwedzki. Jednak to nie wojna polsko szwedzka byla. Tylko miedzy tymi gildiami.

Ale na dzien dzisiejszy...to wyglada nieco jak wojna polsko-szwedzka...hehe moze nawet nia jest. Gdy SM (moim zdaniem-zaczelo obrywac) do wojny przystapil Mevar...a za Mevarem Masak~,Wilaggio,Seth.Raktywowali PG (PG istanioalo podczas wojny-masak reszta swiata)i w ten sposob kazdy kto chetny na wojenke wstepowal do tej gildi...SM zniknelo...neka and friends wyladowali w PG Wczoraj albo przedwczoraj....do wojny przystapilo Black Rose po stronie polakow....jednak z przyczyn technicznych gildia disbanded i czlonkowie (nie wszyscy) w PG wyladowali
Natomiast Spastici przystapily do BW.

Aha...jedna wazna rzecz...gdy PG przystapilo do wojny....BW momentalnie uroslo w liczbe czlonkow (wrocil nawet Valderath)

No i tak od sumona doszlo do sytuacji obecnej...czyli latajace Sd.....schodzace w ilosciach hurtowych UHy....itp.itd.

Jako moj wlasny komentarz moge powiedziec tyle...ze nie widze rychlego zakonczenia wojny....i mam nadzieje ze PG ze tak to nazwe-wygra

ed of story...me no noob plx-fri itanz!!!
keisuk, neka to ciec jakich malo nie wiem w czym go tu pochwalac -.-
co do spasticow, watpie by Yulop chcial sie bic, chociaz pamietam jak tlukli head reapera i cavaliera. aldora pojeany serwer do konca sie stal, ceny jak na securze, a ludzie tam grajacy o chamy, pa, pg i inne scierwa (bez obrazy, ale to czysta prawda =[, wezmy np. del'impro...<-- sux)

popieram Ravka, wyieprzyc neke i kilku innych z serwa, to wszystko wroci do normy tak jak bylo kiedys. Fuk neka and Pg

Ostatnio edytowany przez Wyzzer - 03-12-2004 o 12:27.
Wyzzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2004, 15:15   #23
Ernestos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 09 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Odzywki typu wszystko przez Neke wsadzcie sobie w bajki. Neka to gracz zwykły jak każdy inny normalnie grający i expiący, poprostu czerpie przyjemność z gry. A to ze BW cwaniakuje i cwaniakowało i lubi szukać zaczepki wiedzą wszyscy bo juz nie 1 wojna przez nich jest i była. I jak zawsze cierpią na tym niewinni gracze :| Poprostu ja bym określił to tak panom z BW najbardziej by odpowiadało gdyby wogule nie grał Mevar czy Masa na tym serwie i mogli robic co im sie podoba ale niestety tak nie bedzie.
Ernestos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-12-2004, 15:45   #24
Ravek
Użytkownik forum

Domyślny

@Ernestos
Lepiej wymien wszystkich highleveli polakow zeby sie podlizac!! jeszcze wejdz do ich glidi i siedz w pz caly czas ale co tam POLDIZAC sie bedziesz mogl!

w Powerpuff girls wiekszosc polakow weszło zeby sie podlizac dla Mevara i innych 100~~leveli -.-

Pozatym myślicie ze Jak Polacy beda najlepsi na aldorze to wy bedziecie mogli wszystko robic? beda was wyganiac z kazdego expowiska bo im to zwisa, Masakrowiec wyganial z calego POH, BW tego nie zrobi bo nie sa tacy chamscy -.-

Ostatnio edytowany przez Ravek - 03-12-2004 o 15:48.
stary 03-12-2004, 18:23   #25
Wyzzer
Użytkownik Forum

Wyzzer's Avatar

Domyślny

prawda, masak~ jest chamem jakich malo, nic wiecej go nie obchodzi oprocz jego samego =[
neka ciec, stoje przy tym dalej,

Hail Bw ! (juz wyslalem requesta do Violecity (i am the Djinn van Hellsing ]:->))
stary 04-12-2004, 01:19   #26
Ernestos
Użytkownik Forum

Domyślny

Sądząc po twojej wypowiedzi Ravek pewnie grasz na Aldorze i lizesz dup..BW
n/c
ps. Już się domyślam pod jakim nickiem
stary 04-12-2004, 02:20   #27
Sir Dubeh
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 08 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Dubeh
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 75
Poziom mag.: 62
Sir Dubeh ma numer GG 6940991
Domyślny

Ja mialem jakis filmik nawet z tej wojenki :> znaczy z jedenj battali... :> kijowy .... :/ bo wpadlem nei w pore ale sry za off topic...
Uwazam ze BW sie rzadzi i kazda gildia bedaca u "władzy" bedzie sie rzadzic tak wladza uderza do Głów ludzi o małych rozumkach :>
stary 04-12-2004, 09:40   #28
Wyzzer
Użytkownik Forum

Wyzzer's Avatar

Domyślny

@upup
lol...sam sie podlizuj pajacu -.-

@up
hyh, bw tego nie zrobi, gdyz wiekszosc czasu poswiecaja qestom/huntom ktore zawsze sa oglaszane na forum.tibia.pl i jest napisane co, jak i gdzie, i pytaja sie czy ktos mial plany wczesniej -.- (przynajmniej tak bylo jak ja jeszcze tam gralem).
stary 04-12-2004, 16:51   #29
Ravek
Użytkownik forum

Domyślny

Nie musze sie podlizywac dla BW, bo znam cale BW i jestem w BW jakies 3 miechy juz -.-
stary 04-12-2004, 17:24   #30
Ernestos
Użytkownik Forum

Domyślny

To dobrze Ravek że jesteś w BW, nie żebym nie luibił BW ale paru jego członków troche się wywyższa nic pozatym a niektórzy są spoko bo paru znam
stary 04-12-2004, 18:42   #31
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Domyślny xD

Wystarczyło, żeby Ravu napisał, że jest z BW i odrazu BW jest spoko?;]
Telupeje jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2004, 18:55   #32
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

@Ernestos
Ciekawee....Jeszcze niedawno gadales ze Masa taaaaaki wspaniały jest w PvP i ze wogole wymiecie Bw....

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2004, 10:33   #33
Keisuk Cichy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2004

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Wybacz Enestos-ale jestes K-R-E-T-Y-N-E-M !!!

Co do wczesniejszych postow-YULOP juz walczy.....

Ernestos...Neka to nie jest gracz jak kazdy inny....i kazdy to wie.Jednak jesli mam pomoc to pomoge polakom-nie dla Mevara...czy tam dla Neki....jesli juz to pomoge swoim przyjaciołom....którzy włączyli się w tą wojnę narażająć bądź tracąc skille/expa.

A i jescze jedno....BW tez ma swoje występki na koncie-to nie jest cudowna gildia....gildia doskonała...bo niema takiej.

la'Viuda tez wyganiala z poha kiedys...Velocita.....blokowala....a ty padałeś bo GS robil reszte....
stary 05-12-2004, 11:42   #34
Ernestos
Użytkownik Forum

Domyślny

Wojne wygra ten kto będzie lepszy i już
stary 06-12-2004, 14:28   #35
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacrifice
Poziom: 55
Skille: 90/70
Poziom mag.: 17
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

Spotykalem sie teraz z komentarzami ze aldora jest z***ana, pelono pg, pa itp. a to ch*j prawda... kazdy zj*b ktory zapragnie pobawic sie w thiefa zostaje zabity<praktycznie kazdy> ostatnio rodzina ****i Santa Cruz ma hunta... w czasie wojny co prawda panuje dziwny nastroj, ale to dlatego ze nikt nikogo nie obchodzi... ja staram sie tepic kazdego rodzaju noobstwo;p moze dlatego malo mi brakuje do rs;p no ale coz moim zdaniem gra na aldorze jest za***ista
De'sH jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-12-2004, 14:39   #36
Noon-Chacko
Użytkownik Forum

Noon-Chacko's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Noon-Chacko ma numer GG 6909633
Domyślny LoLZ

Mam prośbę do tych ludzi, którzy komentują ten temat... poproście rodziców, żeby wam kupili pod choinkę nowe mózgi...
Hail BW? Po***ani jesteście równie dobrze idziesz na isare i jest wojbna anty DT i krzyczycie hail del'toro... jesteście głupi ****a kto wam wkręcił, że neka hakuje? Sorry ale to jego hakują...

Debilizm sie szerzy ludzie nikt wam już nie pomoże jesteście idiotami i tacy pozostaniecie...

Hail Powerpuff~
stary 06-12-2004, 17:58   #37
Ravek
Użytkownik forum

Domyślny

@Noon-Chacko
Ty chyba jeszcze czytac za dobrze nie umiesz! niech cie mama nauczy! albo zacznij chodzisz do szkoły bo chyba całymi dniami przed Kompem siedzisz i grasz w Tibia albo czytasz głupie tematy jak ten.

Hail Black Widows! i co zaczniesz mnie wyzywac od idiotow bo ejstem po stronie BW? to moja sprawa wole BW od niektorych *******onych polakow co graja na Aldorze -.-
stary 06-12-2004, 18:15   #38
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Noon-Chacko
Mam prośbę do tych ludzi, którzy komentują ten temat... poproście rodziców, żeby wam kupili pod choinkę nowe mózgi...
A ty poproś mamusie, żeby ci kupiła jugulciki, bobasku.; p

Cytuj:
Hail BW?
Tak! Hail BW! A co? Czytać nie umiesz? To ja powtórze.
HAIL BW!

Cytuj:
Po***ani jesteście równie dobrze idziesz na isare i jest wojbna anty DT i krzyczycie hail del'toro...
Co ma piernik do wiatraka?: O

Cytuj:
jesteście głupi ****a kto wam wkręcił, że neka hakuje? Sorry ale to jego hakują...
Nikt mi nie wkręcił...Ja se tylko forum tibia.com czytam.; P

Cytuj:
Debilizm sie szerzy ludzie nikt wam już nie pomoże jesteście idiotami i tacy pozostaniecie...
Takie teksty to se puszczaj, jak przed lustrem stoisz.

Jeśli pozwolisz, to zacytuje zioma z Valori : "IQ?"(Tak, to do ciebie;])

Hail BW! (Nie bij plx:-()
stary 06-12-2004, 18:27   #39
Raczeq
Użytkownik Forum

Raczeq's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004

Domyślny

po co ten offtopic
Wiec tak z przegladania Forum tibia.com
zauwazylem ze w 1 dniach wojny BW bylo gora ale z czasem PPG dogonilo ich i nawet teraz maja wiecej fragow od BW.... Prosilbym kogos aby staranniej zrobil ten artykul !
Raczeq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-12-2004, 18:33   #40
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Domyślny

A tu wogóle ktoś mówił że ten temat to jakiś artykuł?_-_
Nie?_-_
Więc WTF?!?!?!?!: P
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania