|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Po kiego grzyba, skoro X360 jest lepszy? ; ) Nie, component jest gorszy od VGA. Ostatnio edytowany przez Nadrill - 05-07-2008 o 22:45. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
line-upem exclusivow. Przeciez konsola nie jest po to, zeby stala, tylko po to, zeby w nia grac. Co z tego, ze ps3 ma mocniejsze bebechy, jezeli wiecej gier jest na xboxie, XBL jest o wiele bardziej dopracowane niz system gry sieciowej playstation? Wiadomo, ze sa gry na ps3, ktorych nie ma na xboxie i na odwrot. Na ps3 mamy GoW (God of War), MSG, GT itp. Na x0 mamy Halo, GoW (Gears of War), FM itp. Cytuj:
Dodatkowo: barwa oraz nasycenie kolorow wyglada inaczej przy roznych kablach. Przy hd-componencie, hdmi, hd-av mamy do czynienia z innymi kolorami ![]() @down: jezeli ciagle piszesz o ps2, to czego sie spodziewasz? :> @edit down: Ale argumenty typu: "grafika ps2 jest podobna do xbox360//ps3" to juz chyba lekkie przegiecie ![]() @edit2 down: Nie... Calego Gears of War przeszedlem na 14" TV crt a grafika i tak byla dobra. Jedynie brakowalo jej troche ostrosci, ktora otrzymujemy dzieki cyfrowemu wejsciu w tv ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 05-07-2008 o 23:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Zaraz ten temat zamieni się w wojnę X360 kontra PS3 (Ewentualnie Wii)... ^^'
@Up: PS2 przytoczyłem tylko dlatego, że Tomows miał wcześniej tę konsolę xP @Edit/Up: Chodziło mi, że jest podobna wtedy kiedy konsole nowej generacji podłączymy do starych telewizorów ; D. @Edit2/Up: Właśnie ostrość jest tutaj najważniejsza, bo bez ostrości to wszystko lekko rozmazane jest xp. I dlatego też użyłem słowa "nieznacznie lepsza" ^^. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 05-07-2008 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A jak mam taki tv napisane jest, że lcd, ale ma tą "dupę" xd Nie jest to jakiś staroć tylko całkiem nowy ;p I jest z przodu taki płaski xD To mi wejdzie to hdmi?
@edit http://www.allegro.pl/item388827825_...im_okazja.html coś jak to tylko ma 100 mhz i naklejkę i 29 cali, Colour LCD monitor. @down No właśnie nie wiem, ale ma dużo wejść z tyłu tylko teraz trudno zobaczyć ;/ Jedyne dostępne tak po prostu jest to używane do ps2 (3 kolorowe wtyczki) Ostatnio edytowany przez Tomows - 05-07-2008 o 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() A jest wejście HDMI? ^^'
Powinno być... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ten TV nie ma HDMI. Lepiej zrobisz, podłączając X360 do monitora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Mówię, że podobny xd I jest jeszcze jeden ból... Pisze mi, że jest HD, a canal + sport HD nie chodzi xD Tylko dźwięk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale jak mam telewizor HD to automatycznie mam wejście HDMI tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Cytuj:
Topic: kupuj arcade a dysk twardy zawsze mozesz dokupic
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A zresztą co ja się kablem przejmuje... Jak będzie zły to kupię drugi... To tylko 15 zł. I kupuję arcade. Na allegro można kupić dysk 20 gb za 180 zł i taniej. Po co mi to xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa, zwłaszcza, że jest mega awaryjny, ma słabe exclusivy i lamerski Live, pełen noobów i cheaterów? Serwis microsoftu w Polsce nie działa zbyt sprawnie i zdarza się, że na konsolę z serwisu można oczekiwać do miesiąca, a czasem ponad.
Cytuj:
XBL bardziej dopracowane, kwestia sprzeczna. Weźmy Battlefield: Bad Company - w x0 gra sieciowa jest rozwiązana metodą p2p, więc wszystko zależy od łącza hostującego czy są lagi czy nie. Natomiast na ps3 BF:BC ma dedykowane serwery, dzięki czemu nie doświadczyłem ŻADNYCH lagów. Do tego system online PS3 właśnie się rozwija i jak tylko Sony go dopracuje - pobije x0 na głowę, ponadto gdy wyjdzie Playstation: Home, konsola microcrapu będzie się mogła schować ; ) Ale muszę przyznać, Sony ostro daje dupy i dopiero po 2 latach istnienia konsoli wprowadza update, który powinien być od samego początku. Mało tego, zapowiada go jak jakąś premierę gry stulecia. Ostatnio edytowany przez Gogar - 06-07-2008 o 00:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() a GTA 4 chodzi lepiej na ixie czy na PSie ?
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fanboje się kłócą, ale na PS3. Jest mniejszy pop-up (np jak jedziesz samochodem tuż przed maską może Ci się pojawić słupek/budynek/cokolwiek, chociaż przed chwilą go nie było), owszem, na PS3 też jest pop-up, ale o wiele mniejszy niż na x0. Wersja na PS3 teoretycznie jest w mniejszej rozdzielczości, dzięki czemu krawędzie są gładsze i miększe niż na x0, na którym wszystkie krawędzie są twarde i poszarpane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Fight through the pain ! <3
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poza tym - patetik fanboi plz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli jedynka jest nudna - to ja naprawdę nie wiem, jaki FPS jest dla ciebie ciekawy. Gears of War wgniata fotel. A przynajmniej wersja na PC to robi. Co do dwójki to się nie wypowiem, nie grałem, nawet nie wiem, z czym to się je.
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Boski Grzegorz
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 2
|
![]() Nie opłaca Ci kupić ARCADE ponieważ, arcade chodzi 750 zeta, a widziałem X Premium za 800 zetka fakt bez wejścia HDMI, ale chyba się opłaca .
http://www.ultima.pl/Xbox_360_Premiu...gratis_/i5547/ Odradzam kupna ELITE ponieważ czarny gorzej wygląda niż biały ![]()