|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Nie skiluj w ogóle, zastanów sie expiąc zyskujesz doświadczenie, kase a i skill wcale tak wiele wolniej nie rośnie. Ja na 9 lv wbiłem jak pamietam 60~ dista i od tamtej pory nie widzialem "monka" na oczy teraz na 137 lv mam 96 dista więc myśle że skilowanie do straaata czasu
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arth Matinn
Profesja: Paladin
Gildia: Polscy Straznicy
Świat: Candia
Poziom: 33
Skille: 72/57
Poziom mag.: 9
|
![]() Teraz mam pytanie odnośnie expienia. Będę miał pacca , mam 72 dist 33 lvl .
Gdzie expic ? Kumpel poleca tomby - dobrze mowi ? jak tak to króra tomba była by najlepsza dla dobrego loota i expa |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no nie wiem jeszcze nigdy nie kupowalem pacc wiec nieznam sie. ;p Pytaj innych ![]()
I love ![]() and I don't like ![]() I am knight ![]() And I life on Refugia My skill is 53 swording and 53 shielding [MONSTER]Best Block : Dragon[/MONSTER] [MONSTER]Best Solo : Minotaur Mage[/MONSTER] Ostatnio edytowany przez Silmendo - 06-08-2008 o 09:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
I love ![]() and I don't like ![]() I am knight ![]() And I life on Refugia My skill is 53 swording and 53 shielding [MONSTER]Best Block : Dragon[/MONSTER] [MONSTER]Best Solo : Minotaur Mage[/MONSTER] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Pojawil sie watek o kamyczkach. Napisze cos od siebie. Liczmy ze w 2h wynosisz z expowiska 2k to nie lepiej za ta kase kupic sobie cos albo zostawic i zbierac na jakis itemek? Na gobach w 1h uzbierasz 100 kamykow.