|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2008
Lokacja: ab'dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aron wladca cieni
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 12
|
![]() no niezłe durzo sie dzieje jak na początek narazie 8/10 czekam na więciej
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() @jednostki
Co z tego, ze na stare czasy, jak nie umiesz ich uzywac. -.- @topic Nie masz zadnego pojecia o tworzeniu jakiejkolwiek fabuly ^^ @down Haha xD Wez sie chlopcze opanuj. Nikt mi tego nie powtarza. I się tak nie rzucaj i nie pluj, bo tylko potwierdzasz to, ze nie umiesz przyjac krytyki =* Taka jest prawda, twoj fake nie dorownuje nawet polowie tych, ktore sa przedstawiane w tym dziale. I tyle. Az tak sie boisz krytyki? Na twoim miejscu wzialbym sobie te slowa do serca i zaczal pracowac na fake'iem, a nie sie rzucasz i kozaczysz. Smutno sie robi, ze na 75% ludzi na forum sa wlasnie tacy jak ty ;< btw. przeciez to nie moja wina, ze nie umiesz jednostek uzywac, nie? ^^ Ostatnio edytowany przez rajaput - 14-07-2008 o 14:45. |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Lokacja: Krórwi Dołku !
Stan: Początkujący
Imię: MC ZYLETA !!!!
Profesja: Rookstayer
Gildia: GAME MSATERS
Świat: FURKA
Poziom: -99
Skille: -999999
Poziom mag.: -9
|
![]() Cytuj:
byłem miły ale zaczynasz mnie wy*****ać -,-' ![]() to ci sie na pewno spodoba spojry na ta kolorystykę i na cieniowanie a jego kształt !! W ROK BYŚ TAKIEGO NIE ZROBIŁ!!111111111111JEDEN KURWA JEDEN ! I CO TERAZ !? @EDIT KAZDY CI POWTARZA ZE NIE MASZ SIE CO CHWALIC TYM TWOIM PIERD*****NYM FEJKIEM BO TYLKO TYLE POTRAFISZ !!!!1111111JEDEN i ghihiihihihuihiu i tyle ! @jeszcze edit TAK CI SIE NIE CHCE CzYTAC FEJKA A TO JAKOS PRZECZYTALES :< 8===============B PRZEPRASZAM ZA SPAM. Ostatnio edytowany przez Rekrul34 - 14-07-2008 o 12:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() ..... next part plx?
17:05 Zeth Dyttar [69]: buy kurwa legion helmet 100gp FAST |
![]() |
![]() |