|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Gratuluję wybranym! Mam nadzieję, że weźmiecie się ostro do roboty, ogólnie będziecie 'ostrzy' i bez skrupułów wyplenicie zło z forum.
@EDIT Palar pewnie zaraz zrobi jakąś nową sygnę, bo na aktualnej ma coś tam, że jest w supporcie, a tu już moderacja się kłania. @EDIT2 No, i widzę, że Wieszok już jest ostry! Dopiero co kilka raportów dałem i już tych postów/tematów nie ma. :'d
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 19-07-2008 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jako iż po wyborach upust zawiedzionym nadziejom muszą dać frustraci, to ja zacznę:
Tompior jako mod twórczości to farsa i nieporozumienie. Oczywiście nie kwestionuję jego znajomości literatury i dobrego gustu, bo nie mam ku temu podstaw, ale nigdy go tam specjalnie nie widziałem. A może nie chciałem widzieć. Ale serdecznie wszystkim wybranym gratuluję i niecierpliwie czekam na oficjalny news. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Uhm, właśnie zauważyłem, że Tompior w TR robi. Będzie miał co robić.
|
![]() |
![]() |
#26 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Pozwolę sobie odpowiedzieć:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nari - 19-07-2008 o 22:14. |
|||
![]() |
![]() |
#28 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Na przyszłość: http://forum.tibia.pl/showgroups.php ;-)
Dajcie nowym trochę czasu na pokazanie na co ich stać - Tompior i mPalar prawdopodobnie jeszcze nie mają o tym wszystkim pojęcia, bo od momentu nadania uprawnień nie odwiedzili forum. ;p Zobaczymy na razie jak się ta trójka spisze... :>
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Liczyłem na Slythie , ale pech;s
No i myślałem że z Etoric będą jaja;d Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 19-07-2008 o 22:29. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nareszcie. Oby tylko nie okazało się, że ich trzech nie wystarczy.
![]() |
#31 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Nie ukrywam, że myślałem, iż w większym stopniu sprawdzi się 5 pkt. regulaminu Support Tibia.pl
![]() "Będąc w supporcie, pokazując się z jak najlepszej strony macie największe szanse, aby w przyszłości zostać moderatorem forum. Zwykle podczas wyboru nowych "niebieskich", to support jest w pierwszej kolejności brany pod uwagę ." Poczekamy, zobaczymy. Moi Drodzy ! Alleluja i do przodu ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() To na tym forum są moderatorzy?!
Pierwsze słyszę, bo na razie widziałem jednego - Vila, który zresztą także się aktualnie obija. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Tompior graaaatkiiii : D
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock
Świat: Astera
![]() |
![]() Dlaczego Eerion nie dostał moda?
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nic tylko pogratulować : ) i do roboty
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ciekawi mnie tylko, przez jak długi okres będziesz miał taki zapał do pracy.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem jedno...
KONIEC ERY KEYLOOGERÓW NA TIBIA.PL Wieszok jest przyznany w dziale "Filmy". @down heh^^
Misja ma na tym forum dobiegła końca. Mam już to co potrzebne mi jest. Nawet nie wiecie jak naiwni byliście ;] "...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni." Ostatnio edytowany przez Mystlich - 20-07-2008 o 00:43. |
![]() |