![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Heh... Na no-pvp jest trudniej odrobic lvl dista... Wszystko mi spadlo:
okolo 35tys. expa z 28 na 27, skille, Gratis stracilem plecak. ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 01-01-2006 o 21:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
|
![]() Ale mi t ostraty, ja juz ginolem z 25 razy i sie tym nei przejmuje , stracilem lacznie z 300tys exp'a, dragon hammera a puzneij war hammera, wiec nei przejmuj sie takimi drobnostkami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() straty w ekwipunku masz naprawde niewielkie [znam gosci co tracili cale k-sety itp. a lvl maja nizszy od ciebie], a skille odrobisz
ja tez juz kilka razy zginolem, tracilem mlvle, sword skille [a zeby dostac adv w sword musze cwiczyc kilka tygodni bo gram sorcem] a jakos sie tym nie przejmuje i gram dalej pamietaj: TO TYLKO GRA i nie trzeba tego tak przezywac podejdz do niej na luzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie przejmoje sie, tylko postanowilem zakonczyc to. Dzisiaj by kolega z sieci zginol poniewaz znowu internetu nie bylo przez moment. Trzeba cos z tym zrobic. Pierdi: 1 postacia zginoles 25razy? heh paroma to co innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie Odchodź dzidek. Mnie zabili 2 razy w ciągu 190 minut. Wkurzyłem się, jestem po kilkudniowej przerwiea, ale pykam dalej
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja zginolem 2 razy w ciagu 15minut
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Ja zawsze gine "parami". Najpierw natykam sie na jakiegos stwora za silnego na mnie, a potem chce szybko nadrobic to co stracilem i za badzo szarzuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() lol człowieku, ja padłem wiele razy, na wiele lepszym levelu i skilach i kij to ... to zes screeny zamiescil, niedlugo dam wyprawe na raty i trolle.... lol na arche ludzie sami chodza i na soldiery tym bardziej, ale pasjonuje mnie jedna rzecz, skad wzieliscie klucz do pomieszczenia z guardami w kopalniach... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Jak masz niski level to smiercia sie nie przejmujesz.
Jak masz 30 level i giniesz to czlowieka wtedy niezle trzacha. Sami wiecie ile expa trzeba na 30 level. Smierc to niejest taka blacha sprawa dla jednego to nic takiego a dla drugiego to nie dopomyslenia ze mogl zginac. Pozdroi dozobaczenia w Tibii (oby jak najszybciej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() No niestety team sie rozpadl na Calmerze niektorzy sie przeniesli na Antice( Ja i Lord Maks)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Ja tez mialem takie zle dni ale wrocilem do gry mimo ze stracilem k-set wh p ammy ale gram nadal.Nie martw sie i graj dalej to tylko gra, ktora wszyscy kochamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() Mi się zdjęcia bardzo podobają!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zdjęcia spox
MOje straty po 5 śmierciach w tibi wcale nie są mniejsze. Raz mnie zabili jak trenowałem, wszystko w plecaku. Jakieś 10ze wszystkich smierci straciłem w rzeczach i kasie. A expa z 15k |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() mnie zabili 2 w ten sam dzien .... kupilem sobie Dragon Shielda i w ten sam dzien stracilem przez deada ...
ja tez duzo razy zginalem z 18 razy ![]() a co do screenow to sa fajne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() to jest ekstra na jakim grasz swiecie ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Miałem to samo chyba na 31lvl gdy trenowałem podbiegł do mnie pk 52 Elite Knight zaczął mnie bić i mnie zabił głupek jeden
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... ja już straty odrobiłem i nawet jestem troche dalej ze skillami. Team jest w miare.. w komplecie i pytanie: Czy chcecie wiecej screenów z potworów tego typu? (czyli nie zamocnych np. berserkery,lidery itp)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Zamieszczaj zdjecia z roznych potworow kazdy kto jeszcze niebyl na potorach xxx bedzie mogl zobaczyc i sie dowiedziec czy ma jakies szanse.
I zawsze milo jest popatrzec na jakies hunty innych przynajmniej forum jest kolorowe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, na dobry początek, by nie usuneli mojego tematu zamieszczę screeny z wyprawy na hmm... no nie wiem
![]() ![]() Idąc sobie po drodze do kopalni lub na trening, postanowiłem wstąpić na cyklopki. Lubiłem tych panów z jednym okiem. Na screenie trafilem cyklopa w oko 8) . Był bardzo wściekły ![]() Pierwszy cyklop i co sie przytrafiło? No cóź... a już go zaczełem lubić. Na 1 screenie widać ciało 1 cyklopa, ponieważ zdjęcia są w odwrotnej kolejności, pierw zrobiłem zdjęcie ze zdobyczą potem zdjęcie z walką. Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 10-02-2010 o 00:45. Powód: Zmiana linków |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() No zdjęcia pierwsza klasa!!!!
|
![]() |
![]() |