|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Lubisz czytać ? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
118 | 74.68% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 25.32% |
Głosujących: 158. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Ksiązki fantastyczne (w każdym tego słowa znaczeniu) rlz.
...i tyle na temat ![]() @piternet Znam 7-latka, który lubi czytać Filx, Net i Nika ![]() Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 23-07-2008 o 14:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() nie, powód nudzą mnie nie widzę w nich zainteresowania , w życiu z własnej woli przeczytałem tylko całą serie Mikołajka , ale Mangi mógłbym czytać non-stop
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() @up
Zazdroszcze :-P Jak bd w PL to musze się zaopatrzyć w kilka ciekawych tytułów, bo jakoś czytanie po Norwesku mnie nie pociąga ;-o
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Świat: Astera
![]() |
![]() tak.
obecnie czytam ,,Lód" Jacka Dukaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie, życie bez książek jest takie nudne, że omg. Lubię mange/anime, ale nic nie zastąpi dobrej książki. Kocham książki. Kocham, kocham, kocham.
Radzę wam, zacznijcie czytać, bo wam mangi czy gry komputerowe wyżrom muski! Ostatnie zdanie miało charakter satyryczny, co nie zmienia faktu, że czytanie książek sugeruję i polecam. @up Nom, pozdro dla ziomka : ) @down Raczej: +2 punkty do samopoczucia. A na serio, to średnio mi zależy na poprawianiu sobie 'samooceny' przez internet. Ostatnio edytowany przez Argen - 23-07-2008 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Rozumiem, ze interesuje cie literatura erotyczna.
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo ci jusz musk wyszaruo!
Moim zdaniem jednak czasem wypadałoby przeczytać jakąkolwiek książkę. Przygodową, fantastyczną, dokument. :d
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 23-07-2008 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock
Świat: Astera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Ale chyba nie Ty jesteś od tego, żeby mi mówić, co powinienem w wolnym czasie robić. Żyję jak chcę i tak jest mi dobrze.
![]() |
![]() |
#34 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Zgodziłabym się po części, aczkolwiek teraz jest tak mało dobrych filmów.. Juz wolę kreować w wyobraźni wszystko niż oglądać jakiś gniot; )
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2008
|
![]() Tak jak większość w tym temacie lektur nie nawidzę ale książki które mi się podobają już tak. Z lektur przez całe życie przeczytałem "w pustyni i w puszczy, dżumę, zbrodnię i karę, pana tadeusza" i więcej nie pamiętam, a z tego co pamiętam to czytałem z przymusu żeby zaliczyć klasę, a odnośnie książek które chciałem to przeczytałem około ~50 (nie liczyłem tych ulubionych czyli związanych z informatyką, a było ich dużo). Jeśli nie czytacie lektur to oglądajcie filmy często pomagają i chronią przed jedynkami
![]() A jak oglądniesz film po przeczytaniu książki na której jest oparty to dopiero koszmar - nie mogę oglądać i co chwilę myślę czy reżyser w ogóle czytał książkę... Nie we wszystkich tak jest ale w większości. Z filmami rzeczywiście ostatnio 90% to mega super gnioty i nie opłaca się chodzić do kina... Ostatnio edytowany przez Pokromca_dragonuw - 23-07-2008 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mówisz chyba o tym, co serwują nam w kinach. Zainteresuj się filmem nieco bardziej, to na pewno znajdziesz nowe, a do tego dobre produkcje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Ostatni film jaki oglądałam (nie skończyłam) kinowy to "Superhero". Gniot jakich mało.
Poza tym rzadko oglądam filmy z polskich kin. I te były dobre. Były, bo ich poziom także spadł: / @Pokromca_dragonuw Czasami to nie wina reżysera, bo ciężko zmieścić wszystko z książki w 1,5 - 2 godzinnym filmie. Władca~ to już było przegięcie. Każda cżęść po ponad 2h. Niby więcej inf. ale aż chce się spać..
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, lubię czytać książki. Zarówno te, które są obowiązkowymi lekturami, jak i inne, "normalne". Najchętniej czytam kryminały i thrillery.
Ostatnio zaczęłam "Polowanie na Czerwony Październik".
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Dla mnie czytanie to straszna nuda. Nienawidzę czytać ; /.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() @Zyziek
Próbowałeś chociaż czytać coś poza przymusowymi lekturami? @edit To nie za najs...
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 24-07-2008 o 12:07. |
![]() |
![]() |