|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uzależniłeś się od tibi??? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 48.86% |
Nie |
14 | 15.91% |
Nie wiem |
7 | 7.95% |
aaa jestem tibiomaniakiem pomuszcie. |
18 | 20.45% |
Był już taki temat. |
6 | 6.82% |
Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Wogole jaki temat... Po czesci nie rozumiem ludzi, ktorzy sie zenia w Tibii, ze musza zdazyc bo sie z kolega umowili na hunta itp. Ludzie TIBIA TO NIE JEST PRAWDZIWE ZYCIE!!! W gre mozna "zostac wciagnietym" w kazda inna. Kazdy crpg/mmorpg ma to do siebie. Zaznaczylem odpowiedz "nie".
Jak nie wiecie to sprawdzcie - sprobujcie przez 1 miesiac nie otworzyc Tibii. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Jak ja bym przez miesiąc nie właczył tibi to ja chyba sie zanudze na smierc to poprostu bylo by cięzko nie zagrać przez miesiąć
![]()
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Felix the Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Hunters
Świat: Samera
|
![]() Najlepsza rada dla starszych sióstr/braci:
Zawołaj młodszego brata i zostaw włączoną tibie i wyjdź z pokoju. GWARANTOWANE: -POZBYCIE EQ MOŻLIWE: -zr00kowanie Ocena pomysłu: *** /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Idź do psychiatry GWARANTOWANE: -Usunięcie Tibi z kompa Ocena pomysłu:***** /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Najlepszy sposób: PO PROSTU SAM SIE OPAMIĘTAJ CZŁOWIEKU SWOJE ŻYCIE TRACISZ PRZED TIBIĄ!!!NIE ZMARNUJ GO!!! Ocena pomysłu:*************************** Ale i tak jestem uzależniony ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@nie jestem zauleżniony wg mnie:-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() Mnie niestety też dopadła mania Tibii. Jak jest wolny dzień to potrafie grać po 12 godzin, iść spać, wstać rano i znowu 12
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Uzalezniony bylem jakis rok temu, gdy pol klasy wkrecilo sie w tibie, chodzilo sie i gadalo o tibii...A teraz jak bylem na wakacjach, nie myslalem o tibii i kompie ogolnie. Zdziwilem sie. Teraz tez nie mysle o tibii, gdy mam szlaban. Jest wiele rzeczy, ktorymi mozna sobie zastapic tibie, panowie uzaleznieni~.Zaraz, zaraz...ZASTAPIC tibie? Tak, poniewaz wiekszosc uzaleznionych od niej uwaza swiat REALNY za MNIEJ WAZNY.Ale oni sie kiedys wylecza...moze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Robcie co chcecie. Ktos lubi pogac niech se gra, Ty lubisz chodzic na dyskoteki to se chodz, czyims celem w zyciu jest zdobycie kasy na wino i nawalenie sie... Wiec nie mow o marnowaniu zycia... bo siedzenie pod blokiem z kolegami i pieprzenie o niczym tez jest marnowaniem zycia, uczenie sie fizyki jezeli jej nie lubisz tez jest marnowaniem zycia. Niech kazdy se marnuje swoje jak mu sie podoba;]
![]() |
![]() |
#29 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ciekawe czy ktoś jeszcze temat"Czy jesteś Tibiomaniaciem" mojego autorstwa?? Ten z pytaniami, punktami itp. Tak tylko się pytam odnośnie mojej odpowiedzi
![]() Ontopic TAAAAAAAAAK (szkoda, że nie można zagłosować 2 razy ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() trudno powiedzieć ... raczej tak ... choć jeżeli mam coś innego do roboty to nie gram .. np. chciało mi się zrobić grę we flashu to odstawiłem tibię na dobre 3 tygodnie ... dzisiaj mam malowanie w kuchni ... co prawda zachęcić/zmusić mnie do pomocy ciężko ale jak już zacząłem to przestałem myśleć o włączeniu tibii i robieniu run ...
|
![]() |
![]() |