|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2008
|
![]() Hee, no wyrazilem swoje zdanie, czemu was besztam? bo wy ciagle besztacie innych, przeczytaj wszystkie inne komenty... w kazdym cos do neigo maja ;f
Plebzy ;;; @DownDown, "ODWALCIE SIE OD BOBCIA BO POZABIJAM..." Hoho, jaka anegdotka, masz swietne poczucie humoru ;s wes mnie naucz byc takim zabawnym i miec takie podchwytliwe teksty ;/ Bobcio to flet, laff... nie chce umierac ;< Ostatnio edytowany przez Dars_Adem - 28-07-2008 o 06:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Wszystko już niedługo według was będzie żywiołem.
A co do tego ,,dzieła” to dopowiem tylko że zrobienie nawet najdurniejszej prowokacji wymaga więcej czasu i pomysłu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() fakowi dam 5/10
![]() jak by temu orcusowi urwali glowe i nasrali do gardla tez by byl orcusem ? Ostatnio edytowany przez Triplonq - 06-08-2008 o 15:04. Powód: S*******aj |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Gówieno ;[. Nie rozumiem o co w tym chodzi. No jakieś tam zielone coś idzie koło garnka z wodą...potem tam jescze inne. nie ma sensu ;[.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() mi tam sie ostatnie podoba ;]
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() odcinki zrozumiałem.... w 3 chodzi o to ze elemental byl za twardy i ork sie rozjebal
są głupie.... nic w nich sie niedzieje pozatym że żywiołaki dręczą zuego orka te fakei zrobiles w... 4 minuty... wszystkie są praktycznie takie same... minimalne zmiany.
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Monsword
jedyna zmiana to zywiołu ![]() |
![]() |