|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie działa ten SonicStage, zanim pokaże sie okienko z instalacją to pisze mi, żee Cośta connecting to the data server czy coś takiego, a potem mi pisze, że nie chce mi się połączyć, więc Help Me! Dziś wyjeżdżam o 9:30 :O
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() http://www.google.pl/search?q=OMA+to...ient=firefox-a
Nie, bozia w ogóle szukajki nie dała. Nie wiem czy to zadziała, bo nawet nie wiem co to są za 'Walkmany SE', które da się podłączyć do kompa, a nie wkłada się kaset. Ale w końcu MP3 to najpopularniejszy format muzyczny, więc kto wie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko, Donas, panie, chodzi o odtwarzanie plików z użyciem tego Walkmana, nie zgranie ich na dysk i słuchanie z kompa. A poza tym da się wywnioskować z dyskusji, że chodzi o tak zwany "odtwarzacz mp3"... No i Aviosa już od ponad 30 godzin tu nie ma.
![]()
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Cytuj:
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
![]() |
![]() |