|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: to dobrze
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: mam swój swiat!
Poziom: lol
Skille: pienc/5
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHA widać że ładny z Ciebie own3d !
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2008
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() @topic pewnie, że się opłaca ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Gooua Stopka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Festina Lente
Świat: Berylia <333
Poziom: 45~
Poziom mag.: 43
|
![]() Cytuj:
![]() @topic jak chcesz potrenować mlvl to najlepiej life ringi + softy i jak chcesz to jakies smp albo same mp =)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Jak gralem magiem to tak robilem, jak sprzedasz BP za 5 k to nic nie stracisz. jakbys sprzedawal po 6k to zarobek niezly. Ale to sie nudzi okropnie, pozatym spore ryzyko ze cie zajebia gdzies na afku i softy spadna, a aol to wiesz sam jakie to koszty.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Lipsko
Profesja: Royal Paladin
|
![]() No to zeby nie robic nowego tematu
![]() Czy oplacajaa sie softy dla rp do robienia przykladowo Enchanted Spearow? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Oplacaja sie ale po co ci enchanted speary? To gowno. Z power boltami ci taniej chyba wyjdzie... nie wiem ja nie uzywam enchantow jak dla mnie sa na maksa kijowe, wala tyle co zwykle wlocznie, duzo pudłują i sa drogie jak na swoja marna siłę. Power bolty sa znacznie lepsze + maja lepszy zasieg.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |