|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krytyki nie widzę, ale widzę ironię która także jest nie potrzebna. Czasami nie mam pojęcia co Etoric chce udowodnić? Probuje tylko ośmieszyć innych z miernym skutkiem z tego co widzę, ponieważ po każdym jego poście jest jakaś kontrowersja i zawsze dochodzi do wyzwisk. Następnie swoją "mądrą" wypowiedzią próbuje poniżyć tych którzy napisali coś o nim. Jak ci sie coś nie podoba to po prostu lepiej w ogóle sie nie udzielaj niż masz pisać jakieś swoje bezsensowne mądrości.
Topic@ Wg mnie miałeś dobry pomysł z tymi filmikami na pewno nie jeden sie nudzi i chętnie skorzysta, Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() O ile ktoś jest na tyle głupi, żeby ratować strone internetową. Tibia.pl ma swoje życie, jedyne co trzeba ratować to społeczeństwo odwiedzające tę stronę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
Mądry nie jestem ,znowu aż tak głupi też nie. Każdy polak ma to do siebie,że zawsze wie lepiej(ja też) ale staram się to zmienic,popatrzec z innej perspektywy. Gdyby polacy nie byli tak uparci,zawistni i średnia wieku użytkowników tego forum przekraczałaby/ by* conajmniej 15 lat byli byśmy jak Szwedzi,którzy z kolei aż tak źle nie mają ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
Świat: Morgana
![]() |
![]() Dzięki za filmy, wreszcie nie będe się nudzi cały dzień... Jestem pro elo tibiom
PS, nie dajcie się robić wchu** DROM'owi, sprzedaje pacce 30 zł drożej niż www.tibia.com |
![]() |
![]() |