![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Noo zaczelem w to grac 2 dni temu i musze powiedziec ze gra na pierwsze pol godziny jest super, potem mialem lekkie rozczarowanie ze nie ma klimatu ze strony graczy(ale tego to sie moglem spodziewac). Zdobylem ten 11 level i zaczyna sie robic lekko nudno, poniewaz gra robi sie schematowa. Nie wiem mozliwe ze jeszcze sie polepszy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak macie juz 30 lvl to ex pienie TYLO z kolegami jest ciekawe.Ja gram na Diez.Mam 32 lvl czarodziej.
ps. chyba pomylilem gry xD Ostatnio edytowany przez Racon - 01-05-2005 o 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() A ja nie polecam tej gry po dobiciu do 20lv gra sie robi strasznie nudna,monotonna a pozatym jest malo przedmiotow.
Bardziej RYLOnline przypadl mi do gustu,zdecydowanie najlepsza gra Online w jaka gralem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @topic: Co!? Wybrałeś Rydzyka? Profanator!
Nie zagram w KalOnline, ponieważ: Po pierwsze, za dużo waży. Po drugie, na widok mangi i azjatyckich kultur robi mi się niedobrze. To nie rasizm, po prostu nie lubię wszystkiego związanego z tymi słodziutkimi, mangowymi oczusiami. I te wysokie głosiki. Ratunku!...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: W pięknym drewnianym domku z 2 smokami
|
![]() Witam
![]() Narazie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Taaaaaaaa... TYPOWY MORPG- malo inteligentny ;p
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() No to ja skorzystam z tego, że ktoś odświeżył temat. Poszukuję osób, które pomogą mi założyć gildię.
Przypomnę wymagania: Aby założyć gildię: 1 Potrzeba 100k 2 6 osób w party 3 Lider party minimum 30 lvl 4 Suma contribution points u wszystkich musi wynosić minimum 60. A teraz: 1 100k mam więc nikt nie będzie za to płacił (krótko mówiąc ja płacę wy korzystacie). 2 6 osób - tu zaczyna się problem. Na chwilę obecną mam 3 osoby spełniające wymagania. 3 30 lvl się znajdzie (a nawet i większy - mam na myśli siebie). 4 Contribution - i tu jest główna przyczyna problemu wynikającego z punktu 2. A więc do rzeczy: Poszukuję 3 osób, które maja co najmniej 8 contribution. Taki wynik jest możliwy mając 22 lvl. Contribution pointy zdobywamy za robienie questów. Jeśli ktoś chce się zgłosić na ochotnika niech wyśle mi wiadomość w grze. Mój nick w grze to: JojoMcOgorek (dokładnie tak jak napisałem, duże i małe litery są ważne). Osoby, które nie mają 8 contribution proszone są o nie pisanie wiadomości w stylu: jak już założysz to chętnie dołączę. Na to przyjdzie czas. Na razie trzeba założyć.
Fake Ultra Project (czyli mój program - Fake Font Converter Final) Chcesz posłuchać tego co ja? Kliknij tutaj! (Zalecany Internet Explorer) Klikajac tutaj bardzo mi pomożesz. ![]() Ostatnio edytowany przez YAYUUU - 01-05-2005 o 06:49. Powód: Bykom stop ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ja moge dołączyć!!11 xD
Chyba mnie uwzględniłeś na liście contribution, co? ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Elvan Darkito
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 32
Skille: 20/24
Poziom mag.: 34
|
![]() Cytuj:
a więc na to: 1.dobrze bo przez ciebie 20 tys geonów wydałem na misje 2.ja tam jestem co nie ![]() 3.uważaj bo cie dogonie ![]() 4.mam już 9 pointów a mam 26 lvl ![]() 5.od siebie:w gildiach w Kal'u jest vice leader bo jak tak to ja chętny jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Elvan Darkito - 01-05-2005 o 21:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() ![]() Idealna alternatywa dla tibijczyków. Mało trudna, dużo polaków, ładna grafa, małe wymagania, małe lagi, zero kicków, duży teren, rózne skille, profesje itp. Gra wygląda prawie tak samo jak LineAge II, a ma malutkie wymagania więc godna uwagi. Przeszkadzają komuś japońskie klimaty ?? No bez przesady ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() No to jeszcze 2 osoby i widze, że znalazł się vice leader. Owszem, możesz nim być. Transparent, widzę niezłe skille - masz heart breaker. Nie pamietam dokładnie jaki lvl trzeba na to mieć ale wydaje mi się, że ja na takim lvlu miałem lepsze itemki
![]() A oto screeny (celowo nie daje jako obrazki bo sa duze a sam nie lubie ogladac takich duzych obrazkow na forum. Wole kliknac. http://img159.echo.cx/img159/1449/shot20043290095eq.jpg http://img159.echo.cx/img159/8858/shot20044130011me.jpg http://img159.echo.cx/img159/6774/shot20054300044mv.jpg http://img159.echo.cx/img159/9080/shot2005510000gh.jpg http://img159.echo.cx/img159/4831/shot2005510010pa.jpg http://img159.echo.cx/img159/7696/shot2005510049fe.jpg http://img159.echo.cx/img159/5045/shot2005510076rq.jpg http://img238.echo.cx/img238/9569/shot2005510084my.jpg http://img239.echo.cx/img239/6213/shot2005510102nw.jpg http://img206.echo.cx/img206/9391/shot2005510096tj.jpg To tyle, jak chcecie to ogladajcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiem, mi się nie chce spatchować :/ A to już zły znak...
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Piekary Śląskie
Stan: Początkujący
Imię: Doosiu
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 9
Skille: 28/30
Poziom mag.: 2
|
![]() Mam wielki problem z tą grą: wszystko fajnie sie włącza na początku ładnie sie zrobił update
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Piekary Śląskie
Stan: Początkujący
Imię: Doosiu
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 9
Skille: 28/30
Poziom mag.: 2
|
![]() Qrde nie wiem czy to ma cos wspólnego ale nie pobrałem od razu tej gry w całości tylko na dwa razy flashgetem pobierałem i póżniej cos przy instalowaniu mi wyskoczyło że jakis problem ale później że niby juz wszystko ok no to najwyżej pobiore jeszcze raz w całości
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Kiedys w to pogralem ale szybko mi sie znudzila
Monotonna muzyka (walenie w bebny), mala roznorodnosc potworow (same demony)... lepiej pograc w knightow online
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() A ja znowu zmieniam obóz i polecam Lineage :>
Lineage wygląda prawie identycznie jak kalonline, tylko że nie jest w klimacie Japonii feudalnej, tylko czystego Fantazy (dark elf, orks, dwarfs). Wykonane jest w stylu KalOnline (nawet ma prawie ze identyczne tabele) Lecz jest wszystkiego dużo więcej. Dużo więcej expowisk, potworów, przedmiotów i czarów (ja, np. gram dark elf mystick, teraz dark wizz, i mam możliwość wysysania życia z wrogów, atakowania dyskiem powietrza, zatruwanie etc) Genialne sumonny, Pety (wieczne, levelujące summony), buffy, masa questów Grać możemy elfami, dark elfami, ludźmi, orkami, krasnoludami, zczego mamy do wyboru płeć, i klase magiczną i wojowniczą (z wyjątkiem dwarfów, ale to potem) Każda klasa, każdej rasy, ma jeszcze kilka poziomów rozwoju, które najczęściej rozchodzą się w dwóch miejscach. Klasy są osobne dla każdej z ras.. a więc mamy multum możliwości rozwoju i kreowania postaci. Kolejnym smaczkiem są zamki ;] Każde większe miasto, ma swój zamek, który można... PODBIĆ! Jeżeli posiadamy gildie, to w wyznaczonym okresie czasu rejestrujemy się do walki i walczymy o zamek z aktualną gildią, która go zajmuje. co do petów, wiecie już ze sie je rozwija.. na 35 levelu możemy zdobyć małego smoczka, który potem rośnie, i możemy go.. dosiąść... a potem jeszcze rośnie i możemy na nim latać ^^ W dodatku peta też można uzbroić, mogą one zbierać i nosić przedmioty, a nawet jeśli zginie, mamy trzy minuty by go wskrzesić (zwyczajny, tani scrool w sklepie, wskrzesza także ludzi) No i możemy nadać naszemu pupilkowi dowolne imię ^^. A teraz dwarfy.. dwarfy są wyjątkowe, gdyż jako jedyne mogą produkować przedmioty.. są też w stanie produkować Wielkie golemy, specjalnie tworzone do burzenia murów Tak więc dla tych, którym kalonline nie przypadło do gustu, proponuje Lineage 2, a także ci, którzy grają w kal online, proponuje drobną zmianę ^^ |
![]() |
![]() |