|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Józefów(pod Warszawą)
![]() |
![]() @Dark Pally
Błagam cie i jeszcze raz błagam: TWÓRZ DALEJ!!!!!!!!! A wiesz czemu? Żebym miał sie z czego pośmiać...<------ Jest sie z czego śmiać hehehe ja to wiem i wiekszość osób która która spojrzała na ten obrazek z innej stronny też to wie ![]() Peace&Love&Extasy
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Józefów(pod Warszawą)
![]() |
![]() @Dr.Unknown
Post na poziomie "nei podoba sie? zrup lebsze nupie!", eh pozatym co do tego ma wiek? Poprostu post PONIŻEJ poziomu, i jaka trafna riposta z książką, mówisz tak, jakbyś uważał, że w czytaniu książek jest coś dziwnego/ głupiego, IMO jesteś niedojżały psychicznie do rozmowy z innymi ludźmi. eeee rozumujesz troche wspak @Dr.Unknown "mówisz tak, jakbyś uważał, że w czytaniu książek jest coś dziwnego/ głupiego..." Mi chodziło o to ze on powinien przeczytać książke gdyż odebrałem wrażenie jakby nigdy tego nie robił chyba i ty powinieneś.... @Dr.Unknown "IMO jesteś niedojżały psychicznie do rozmowy z innymi ludźmi." Jestem bardzo wygadany i towarzyski ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ciekawa treść fake (z tym obiadem) , texy błędnie napisane(błędy ort.) ale myślę że specjalnie , wykonanie troche kiepskie
ogółem: fabuła: 9/10 wykonanie: 4/10 średnia: nej umjem liczyć? plx plx plx to ocena 1 fake ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: SaNoK CiTy Postów razem : Gdzieś około 50-150 :/
Stan: Aktywny gracz
Imię: Samoth Mortis
Profesja: Knight
Gildia: Elite Alience
Świat: Mythera
Poziom: 35
Skille: 70/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Wykonanie - No comment...
Ortografia - Bez pytań... Fake - Zje.... Rada - Naucz się "piśiać"albo wogule nie rób fake... Moge powiedzieć 1...-... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() O M F G !! O q*wa LOL to byla najwieksza pomylka od kiedy Juliusz Cezar poszedl w pazdzierniku do senatu (wtedy go zabili) LOL LOL tworz dalej, nie przejmuj sie komentarzami takich idiotow jak ja. Lol lOl LoL LOL LOL
![]()
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Po prostu sobie jaja robisz z naszego forum.
Weż idź w las, w ogóle co to ma być ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Te 1 jeszce ujdzie ale te drugie to już tragedia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
![]() niezle nawet ocena fake nr.1 8/10 2fake 6-/10
wiecie co chodzilo w 2 fake ?? o to ze jest ciemno i ma takie eq chyba ![]()