|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Imię: Kokos Von Koki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rat Busters
Świat: Nerana
Poziom: 42+
Poziom mag.: 37
|
Cytuj:
Co do zejścia tego forum na psy, to zgadzam się. Ciągle ginące posty, dużo tematów TABU, pełno noobow, którzy zamiast pomóc, porozmawiać, to jeszcze zjadą człowieka. A reszta niech mi powie jak to jest, że ja prowokuje? Pytam się, do czego mam prowokować? Do to tego żebyście sobie więcej postów ponabijali? Bez jaj... Jak już mówiłem nie spad mi Backpack, i to jest fakt. Spadły mi tylko crocodile boot. Nie warto się wracać? Dla mnie PRAWIE zawsze warto, chociażby po to 1k. I jeszcze raz powtarzam, nie gram na otsie. Jedyne co mi na myśl przychodzi, to to co już ktoś napisał, że istnieje minimalne prawdopodobieństwo, że nie wyleci. Nie miałem AOLa
|
|
|
|
#23 |
|
Zbanowany
|
@up
jak chcesz gadac o botach etc. i wszystkim co nielegalne w swietle praw tibijskich to idz na torga |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
|
loooool
Nie chce gadać o zadnych botach. Powtarzam, nie grałem na otsie, nie uzywałem cheatow,odkad dostałem bana.!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#25 |
|
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
Rany, wy nawet byście rozpoczęli bezsensowną konwersacje jeżeli by ten koleś napisał że padł mając plate armor i pojawił się w świątyni z mpa na klacie >.<" Marna prowokacja
Ktoś coś pisał, że jakiś koleś padał 100 razy nubcharami i raz mu plecak nie wypadł. Jaki to by miało sens padać 100 razy?Nawet jeśli to od tego mógłby nie zauważyć że nowy plecak nałożył i myślał, że nie spadł... że wam można tak wszystko łatwo wcisnąć... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
|
Ale jestes gosciu zalowy. Spytałem sie tylko czy komus sie takie cos wydarzylo, bo mi sie stalo, a wy odrazu ze ja cos wciskam, jakis prowokator, no gosc co pisal wczesniej mial racje, ze to forum schodzi na psy!
|
|
|
#27 | |
|
Blondynka
|
Cytuj:
@down Mi jakoś też nikt nie wierzył i co? ; P. @Hawusss Na Infernie nie ma aoli. Po prostu zostały usunięte ze wszystkich światów enforced.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 11-08-2008 o 11:10. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zbanowany
|
byly juz prowokacje typu b-robe w racie (gosciu nakrecil filmik i wszystko wygladalo by ok tylko zapomnial ze widac jego kolege ktory kladzie rata z b-robe na zabitego)
był mms w dragonie , tez marna prowokacja, chcoaiz filmik niezle zmontowali to czemu mialbym ci uwiezyc ? ;p jak przez tyle lat nikt nic takiego nie zauwazyl @down moze nic na sobie nie mial? Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 11-08-2008 o 11:07. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Szczecin
Świat: Inferna
|
Może to marny przykład, ale...
Kiedyś zrobiłem sobie palka na infernie, tak 4 fun. Zabijam jakiegos 14 druida, w końcu padł, a w dedzie NIC nie było ! A przecież powinien spaść chociaż bag/backpack... a aola raczej nie miał ;P |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
|
No i po co mi taka prowokacja, chcialem sie tylko tym z wami podzielic, nie mam zadnego filmiku, mowie jak bylo, nie wierzycie, nie musicie. Po to jest forum zeby sie podzielic swoimi doswiadczeniami etc.
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera