|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: draquu
Profesja: Druid
Gildia: znasz moją starą?
Świat: Refugia
Poziom: 96
Poziom mag.: 67
|
![]() Lethal Lissy's Shirt
Atrybuty: Arm: 1 Waga: 20.00 oz. Kategoria: Pancerze Opis: Damska koszula piracka. Można ją zdobyć podczas ataku piratów na Liberty Bay. Potrzebna do Pirate Outfits Quest. Wygląda tak samo jak Pirate Shirt Wypada z: The Lethal Lissy Wartość: 80.000 - 150.000 gp. a koles dal ci za nia 700k cos mi sie nie wydaje -.- a przycenach na refugi to wydaje mi sie ze ona kosztuje 60 k . ps .podaj ip otesa na którym grasz zobacze jak noobisz ;]
że tak powiem druid powah!!! best hit : 857;] 09:41 Falin Dorion [13]: hlopie 09:41 Falin Dorion [13]: muj 09:41 Falin Dorion [13]: kompel 09:41 Falin Dorion [13]: zna 09:41 Falin Dorion [13]: angielski 09:41 Falin Dorion [13]: wienc mie nie oszokoj kocham dzieci neo :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
|
![]() @up
rozwaliłeś mnie XDDDDDDDD teraz ta koszulka chodzi po 300-400k nie wierzysz, zapytaj Nella/Stachu Siekiera, Stachu właśnie z tej koszulki zrobił sobie drugi addon pirata >.> a co do cen... właśnie na refugii są wysokie ceny, idż na kyre, tam dragon claw 300k tu 2kk o.o, widzę, że się znasz @edit słownik kup, naucz sie czytać ze zrozumieniem... koszulkę zloociłem marzec-kwiecień, wtedy kosztowała dużo więcej niż teraz ![]() masz jeszcze jednego ss'a, mówisz, że to ots? to sprawdź sobie nicki tych którzy są na tym screenie. Widzisz? Wszyscy z refugii, nie? to chyba nie ots. Co do nose ringa to, tak jest ich dużo, ale nie tyle co tych koszulek ^.^ @LordTock k, chyba skończyłem, jak ktoś chce sie wyżalić to na priv =] Ostatnio edytowany przez Wop - 11-08-2008 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie bede sie juz klucic i robic offtopa. sam mówisz 300-400 a ty sprzedales za 700 to jest cos nie tak. pozatym inhuu sprzedawal nose ringa na poczatku za 2kk a sprzedal za 500k po 2 tygodniach niechcial nikt tego shitu kupic bo tago jest tak wiele na serwie !
że tak powiem druid powah!!! best hit : 857;] 09:41 Falin Dorion [13]: hlopie 09:41 Falin Dorion [13]: muj 09:41 Falin Dorion [13]: kompel 09:41 Falin Dorion [13]: zna 09:41 Falin Dorion [13]: angielski 09:41 Falin Dorion [13]: wienc mie nie oszokoj kocham dzieci neo :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG
@Wop Masz rację, skoro lootnąłeś tego rara to masz kasę na eq. @Draquu Ehh... on nie chodzi po 50k -.^ Pewnie na tej stronie był błąd. Ten itemek leci tylko z bossa, który rzadko atakuje na LB. Gdyby to po 50k chodziło to wiele osób chodziło w tym, a tak tylko ci, którzy mają kasę. @Wop (po raz kolejny) Jeśli możesz to nie kłóć się. To jest temat to wklejania zdjęć.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() zeby nie bylo stan postaci dzis jade na wegry papa ;] bede w piatek
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Nudy...
draguuu weź się ogarnij bo we własnym temacie spam robisz, a racji nie masz u.u
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Czestochowa
Imię: Roxi Gevon
Gildia: Brothers Of Fire
Poziom: 60
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @Vobv
Postac kupilem ( nie allegro -.- ) od kolegi ktory nie gra na refugii -.^ byl 20 lvl skille 40/40 ? brak eq ![]() Pozdrawiam.
![]() 21:34 Friar of Equlibrium [56]: ALE OBRA ZAROBIE JESZCZE MAIGC LVL PUJDE TROCHE DO GURY 21:37 Friar of Equlibrium [56]: 4 jedynki mam z polskiego -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() LOL ? Roxi to chlopak ^.- moj rl , w gildii tez jako chlopak figuruje
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() HAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAH
PROSZE CIE VOBV ! lepiej prowadz swoj temat ;* ![]()
![]() 21:34 Friar of Equlibrium [56]: ALE OBRA ZAROBIE JESZCZE MAIGC LVL PUJDE TROCHE DO GURY 21:37 Friar of Equlibrium [56]: 4 jedynki mam z polskiego -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Milówka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Feuq
Gildia: Dream Hunters
|
![]() No ja pierdole... Pozwól, że też znajdę sowę w guuglach -_-
![]() Roxi Gevon, to była MOJA postać od 1lv, do ok. 20 =) Później podarowałem ją mojemu koledze z klasy za ok. 20zł. Co się z nią potem stało, nie wiem. Ostatnio edytowany przez Meffo - 12-08-2008 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja kupilem od kolegi za 10 zl tez
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-"nie wiem skąd ona ma tego chara" -"to jest dziewczyna O.O?" -"nom podaje sie za dziewczynę" takie texty szły ^.^ jak już mówiłem zapraszam na priv, nie będę wam stron nabijał w tym temacie... @edit ja używam takiej opcji jak "edytuj", więc kto tu spamuje? nie będę sie z tobą kłócił, wiesz że to ja mam racje, nawet Lord Tock to przyznaje, chodź na priv, chyba że sie boisz, lub chcesz więcej stron w tym temacie @edit a zobacz sobie do góry ile postów bez ssów, ofc twoich ^.^, nie możesz sobie poradzić to mnie wyzywasz? człowieku mówie to po raz 7 chyba i ostatni CHODZ NA PRIV... Ostatnio edytowany przez Wop - 14-08-2008 o 10:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() mop ja ci powiem wy*******aj -.- bo to jest nasz temat a nie twoj i nie zyczymy sobie takiego nabijecza postów jak ty -.-. co ze kupil dupa cie ma to obchodzic jasne wiec spadaj na swoj temat, masz to sie ciesz a nie rob spamu innym
ps a kto bedzie chial gadac z takim idiota na priv jak ty bo ja napewno nie -.- lefel fpadl ![]() umiesz czytac noobie ja daje ss dlatego nowy post i to jest juz 3 edit tego posta wiec stul pysk szmato bo az tu smierdzi -.- a to ze lord mowi ze masz racje to nie znaczy ze kazdy tak uwaza -.- meffo wyjdź. Pujdź w ślady kolegi i nie nabijaj nam stron. Ostatnio edytowany przez draquu - 15-08-2008 o 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 67 ;]
![]() Co myślę o waszych kłótniach: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Milówka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Feuq
Gildia: Dream Hunters
|
![]() Cytuj:
I małe przesłanie dla Ciebie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() możesz nie nabijać nam tutaj stron ? twoj kolega juz nie pisze tutaj .. z gory dziekuje.
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() bylem na quescie ;]
solo gs ;] ![]()
![]() |
![]() |