|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Bot poprostu ulatwia gre
![]()
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up
Jak nie pasi ci to, wykasuj tibie, wykasuj konto na tibia.pl i bye. Nikt nie będzie płakał za tobą. To tak samo jakbym poprosił kolege o przejście driftów w nfs "bo tego nie lubie" żal i tylko żal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Nie porównuj myszki 500 dpi z myszką która ma ich 4000, bo to nie jest tak samo - on sobie tylko ułatwia gre, a żałośni są anty-botterki które chwala sie hajdz lvlem bez bota i proboja ''jezdzic'' botterom, a nie obchodzi ich czy liżą dupe hlvlowi który jest wybocony czy który grał manualnie.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Lokacja: Bruxelles
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mi-ni
Profesja: Royal Paladin
Świat: xerena
|
![]() @ 2xup
Mi brat przechodzil drifty ![]() I czy nie powinniscie zamiast bota komentowac film?=o W kazdym kolejnym filmie toczy sie tylko rozmowa o botach... Ostatnio edytowany przez Mezive - 14-08-2008 o 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Fajne filmiki. Przyjemnie się oglądało. Tylko mógłby trochę nad magic levelem popracować.
A tutaj coś o naszym bohaterze filmów: Banished: until deletion because of offensive statement Z tego wynika, że to były ostatnie "dzieła" w jego karierze.
Prawdopodobnie osoba z największą ilością notek w historii forum tibia.pl. ![]() Ostatnio edytowany przez Regoor - 14-08-2008 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() no pewnie , same nooby, bo takim 100ms/ed to mozna tak na cavebocie jechac że miliard k/h wbijasz nie? idiota
Ostatnio edytowany przez raven - 15-08-2008 o 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Włocławek
Profesja: Elite Knight
|
![]() Character Information
Name: Dark'Sorceror Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 203 World: Guardia Residence: Venore House: Lucky Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Sep 01 2008 Last login: Aug 13 2008, 23:09:50 CEST Comment: ________________________________________________ First in Guardia to kill a fire overlord. First in Guardia to complete the Inquisition quest. First in Guardia with full demon hunter outfit. ________________________________________________ Account Status: Premium Account Account Information Location: The Netherlands. Banished: until deletion because of offensive statement Created: Dec 06 2005, 20:56:09 CET cya
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zapomniałeś dodać :90% graczy na no-pvp. Banished: until deletion because of offensive statement Za przekleństwa na forum lub trade. Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 15-08-2008 o 19:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() Ktos już przed tem powiedział ze zaraz zacznie sie spam na temat botow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
|
![]() haha to sie nazywa mocny argument i konstruktywna krytyka.Odrazu po poziomie Twojego posta,można się zoriętować na jakim poziomie intelektualnym stoisz,co w sposob jasny pozbawia innych chęci do jakiejkolwiek konwersacji z Toba,dlatego nie wysliaj się i nie odpisuj mi na mojego posta.
@Krajzel popieram Cie w 100% ![]() Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 18-08-2008 o 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Filmiki fajne a co do botów to ponad 70% wszsytkich knightow powyzej 100lvl to wybocone postacie, teraz to tylko blackd i cavebot hunting nic wiecej, gówno sie porobiło ;/
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 90
|
![]() moim zdaniem dużo ludzi którzy mówią "bot zuy" sami używają, tylko nie chcą się przyznać i uchodzą za świętych
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
|
![]() @up
aha,czyli według Twojego rozumowania to wszyscy ci co mowia : zabijanie,kradzieże,gwalty "zue" tak naprawde sami zabijaja,kradną i gwałcą ale nie chcą sie do tego przyznać-uchodzą za świętych ;[ ps Tak naprawde baaardzo mi zalezy zeby wam zaimponowac,drodzy koledzy z forum,dlatego mowie ze nie uzywam bota a tak naprawde tu uzywam !!! ale sie nie przyznaje bo przestaniecie mnie lubiććć :{ Ostatnio edytowany przez Tentotrix - 18-08-2008 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może na no-pvp tak ale na serverach pvp to różnie. Przykłady: Premia - zabijają wszystkich boterów nie zależnie od tego czy kumpel czy nie , czy w gildii czy nie... Innych serverów nie będę wymieniał bo wbiją tam boterzy. Bo gdzie najlepiej botować? - na serverach gdzie nie ma innych boterów lub ich jest mało. A co do premii - tam zabijają nawet 20lvle botujące. Mam kumpla około 307lvl Ek . Nigdy nie używał bota. - Skąd to wiem? - Bo cały czas jak gra pisze na priv channellu. Jak taki level osiągnął bez bota ?. Po prostu gra tylko jedną postacią . Więc niech " obrońcy botów " nie piszą mi tu że wszyscy botują bo mnie wkurza jak czytam takie posty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Cytuj:
No bo pilnuje bota, jakbym miał takiego Ek to też bym go pilnował i u nas Hlv knighty też tak robią , nic nowego |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znasz go ?
Nie to zamknij pysk. Ps. Znajdź mi bota co luruje po 4 frosty i bije exori gran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 90
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Thais
Imię: Majkel Pall Wielki
Gildia: Bufu
Świat: Menera
Poziom: 79
Skille: 85/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() sory za offtop ale moze ktos ta nowa tibiaca.tv rehostanc na rapida albo ***********? bo nie chce mi sie zaladowac :/
----- skonczcie <cenzura> o botowaniu sa botterzy i nie botterzy a ten bez ota niekoniecznie musi miec wiekszy lvl ja mam 60 lvl i nie uzywam i nie uzywalem bota i nie boje sie przyznac ze uzywam bo bym musail oszukiwac samego siebie Ostatnio edytowany przez Spaghetti - 20-08-2008 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Poznań~
Profesja: Paladin
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 120