|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ehh... w Tibii nie ma czegoś takiego, jak nietypowe postacie. Knight musi walczyć z melee, palek musi bić na dystans, sorc/druid musi bić z magii. To jest główna wada Tibii - jest mało oryginalna. Zagrajcie sobie np. Ragnaroka w którego gram aktualnie. Weźmy przykładowo profesję jaką jest swordsman (taki tibijski knight
![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
|
![]() Moim zdaniem robienie "nietypowej postaci" nie ma sensu, nie lepiej skupić się na jednej profesji oraz szkolić ją w odpowiednim kierunku, przeznaczonym dla niej ??
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Barthez the Traucer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 223
Skille: 106/102
Poziom mag.: 9
|
![]() Za ten czas co przeznaczylibysmy na robienie nietypowej postaci mialebismy bardzo dobra postac specjalizujaca sie w danej profesji.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ninja ale powiedz mi tylko dlaczego spodziewam się dla ciebie bana za archeologie tamatów sprzed 3 lat ???
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |