|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
|
![]() nice ss, ale farciarz z ciebie, że niepadles na tych Ancientach, Nareszcie widze rodaka z Aurea
Aurea ROX Hail Bro'wars Team Hail Aurea Severon->38 lvl knight-> 75/71-> AuReA RoX ![]() PS: a co z joixazi, ma chyba 90 +, czy ma hunta ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
|
![]() Ogej... Zapodaje Screanqi z dziesiejszego jakze waznego dnia ... 12:02 You see Folari (Level 90). He is a royal paladin.
Edit : Tuba... Trenowalem moze z 5 godizn przez cala gre na aruea a juz 90 dista mam a co fajniejsze 90 lvl i 90 idsta ^^ ^^ Plx Plx 19 m lvl Todaj expilem na Dragach ... I co zlocilem ![]() 5 smok ( przechwila kumepl szpanowal mi dh .. ) i wypada to co najlepsze .. ![]() Czkeam I czkeam ... 1.5 H mija i .... ![]() Tutaj qwa Jestem przed waznym zadaniem... jak naprawie tibiecam i Uosu i uda mi sie zrobic ssy z filmika to zapodam .. ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez -=Folari=- - 08-12-2004 o 22:03. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() In memory of Old Friends HAIL ! |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty farciarz jestes, powaga, ja sobie expilem przez 3 h, i za hu* nie wypadl mi d-shield, po za tym ladne sski, daj tez z demon hunta
![]() Severon-> 38 lvl knight-> 75/71-> AuReA RoX Hail bro'wars team |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() ano szkoda, bo fast to byl spx Koles, a przez to HU**** WOjne, nasi w dup* jak zwykle dostali :/
PS: Uwazaj na Misime i na Lecthera, Żeby cie nie prześcigneli oni tez ładne machiny są Severon-> 38 lvl knight-> 75/71-> AuReA RoX |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widac ze nie jestes profesjonalnym graczem ---> Lecter ban do 12.12.04 Misima narazie niegra odpoczywa ^^ Jedyny ktory tera niezly exp nap... to Talantyr z tego co widze ... Do Modkow ----> Pisze duzo postow pponiewaz chce odpowiadac nawszyskite pytania i jaknajlepiej przyblizyc moje zycie innym graczom .... Jezeli macie jakies uwagi PW prosze |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() YEYE udalo sie wkoncu ..... Zamykajac teamt zwiazany z 1st solo dl ..
Leje... ![]() Do tych 2 ss chyba nietrzeba komentarza ... ![]() No a tutaj adv o ktorym zapewne wielu marzy ... SoLo StAjLa ![]() Wkurza mnie to ze wmojim temacie niedajecie postow a w innych bezsensownych nabijacie sobie ... Staram sie ten temat fajnie prowadzic a efektow niewidze .... ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() Ladne sski, gz ;] Gdzie zrobisz adv z 99 na 100 solo demon ?
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Huhu, Nice Ss'ki masz farta ziomuś ,jak ja hunciłem na dragach to nawet mi mace pożałowali xD , ogólnie spox czekam na next sski mam nadzieje że masz coś na składzie ^^ Tesh gram na tym świecie HAIL ^.-
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2004
|
![]() Witaj ,
gratz wszystkich screenow. Gratz eq, skili itp. Pozdro |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Hehe masz komenta ode mnie ;]
Naprawdę Piotrek nieźle Ci idzie, big gratz. Graj cały czas i nie zmieniaj znowu servera. PS: To ja Przemek jeśli jeszcze pamiętasz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() Gratz!!! lootów,fajne ss-y
Ps.masz moze ss-y jak bylismy na DL-ach?? Lord Motizu POZDRO |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Fast'molt
Gildia: Principality of Destination
Świat: Aurea
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Właśnie folari może jakieś screeny ze mną lamko ;p
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Fast'molt
Gildia: Principality of Destination
Świat: Aurea
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Demonki razem pamiętasz jeszcze ??
![]() Ostatnio edytowany przez Moltreus - 09-12-2004 o 16:16. Powód: Zapomniałem komentarza |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Piero HeH watpie zeby to byl demon bo co to za problem solnac demona .... Trzeba bedzie cos oryginalniejszego wymyslec
![]() Zara pollokam czy jakies ssy sa na skladzie ^^ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Strzegom
Imię: Niedługo zdradze :]
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: :)
Skille: :)
Poziom mag.: :)
![]() ![]() |
![]() Yo Folari tez gram na Aurea Para Monteki 32 pall 71/52 daleko mi8 do ciebie ... ale tak serio to wielkie grtzki mysle ze bedziesz zadzil aurea oby tak dalej a co do tej nieszczesnej wojny to szkoda -.- bo ty i joix~ nizly team byscie byli ... i do tego jescze fast'molt to omg nikt by ni podsjkoczyl pozdrófka ;]
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Zly Mis
Gildia: Tempora Mutantur
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 19/22
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() czemu piszesz, ze nikt ci nie pisze w tym temacie? zdjecia sa good ale szkoda ze tak malo z walki wiekszosc to looty
gratz 90lv ja sie z 30 meczylem |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche stare screany bo sprzed 4 lvli ^^ Prosze bardzo ...
No i kto rullez ? ![]() Ale melansh sie zrobil ... ![]() Trzeba rozgnic bydlo .... ![]() Sa twardzi .... ( tutaj widac prawie all potorki z tego pokoiqu ) ![]() Jeszcze jeden i jeszcze raz ... ![]() Ekipa nie chcial sei rozejsc wiec trzbea bylo uzyc gumowych kul zwanych SD... ![]() Ekipa byla tak Naj... ze wszyscy w kime poszli ... ZzZzZzz ![]() Hehe Loota niepokazoje zeby niebylo ze spoiler czy cos ... omg -.- po 2 loot raczje huyowy ![]() Po quescie lagg zlapal i troche sie zdegustowalem .... :[[ Niepytajcie czemu gram w ta gre mimo iz uwazam ze jest Pop... ![]() Dzieci ponizej 15 roku zycia niepowinny ogladac tego ss ![]() Ostatnio edytowany przez -=Folari=- - 09-12-2004 o 17:27. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No sorry ale ja sie boje roibic ss bo :lagg sie robi przy robieniu ssa UOsu, Moj komp ma rozne odjazy i boje sie miec cokolwiek orpucz tibi wlaczone, w czasie walki wole byc skoncentrowany na walce niz na ss'ach a po 2 jaka walke mam wam pokazywac ? jak bije przez 5 godzin smoki i zbiera mi sie na pawie ? to jest ciekawe ? czy moze guardy ? Jak pojde na cos konkretnego to beda ss bo filmik nakrece i potem elegnackie ssy beda tak jak z Questa Necro z ktorego ssy zamiesiclem ^^ |
|
![]() |