|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale czy powiedzcie: Jesteśmy Polakami: Ok, spoko mamy swój kolor skóry. A jest dużo Brazylijczyków których to (hmmmm) boli (?) i napewno w jakiś sposób jest to dyskryminacja. A że rasizm..... każdy pomysł ma jakieś wady.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Jestem za.
Sam nie mialbym 'normalnych' kolorkow tylko jakies zwariowane-np zielony, niebieski, sraczkowaty? ![]() ![]() A co do rasizmu-rasizm juz jest, gdyby przeciez podszedl ktos do jakiegos polskiego nooba i sie spytal 'Africa?' to na bank taki pol by go zaj...al...
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
![]() lol
![]() na pierwzy rzut oka pomysł z***isty !!! ale po namysle każdy uświadomi sobie że to by doprowadziło do wojny ... i to na dużąąąąąąą skale ![]() Jestem przeciw ![]()
![]() |
![]() |