|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jest cała masa beholderów, nie tylko w okolicach venore (choć tam chyba najwięcej). I pod thais coś znajdziesz, i koło kazo... nie wiem, nie znam za dobrze okolic carlin i AB, ale w MOLS jest prawie wszystko, więc nie zdziwił bym się, gdyby i BH tam się znalazły.
Co do amazo i valk... Tak to już w tibii jest, że gdy się zaczyna grę, rookgard wydaje się być duży. Później człowiek przechodzi na main, i odnosi wrażenie, że jest olbrzymi, a po jakimś czasie dochodzi do wniosku, że tak na prawdę, to nie ma gdzie łazić, bo ten świat tibii taki malutki jest. Ale jak ci sie valkirie znudzą, to możesz też kingzize odwiedzić (krasnale są wśród nas!), albo, tak jak mój brat, skupić sie nie na jakości potworków, a na ilości, i popolować np. na edron na orki (o ile masz pacc, jak nie, to coś innego też się znajdzie).
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Przeprowadzilem sie do Venore i nie wiem gdzie sa te BH. Wytlumaczcie jakos. Na polnocy amazons camp. troche na lewo witchswamp a na dole blood marshes. Gdzie te beho???
Czy musze wlazic pod ziemie?
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Jeśli chodzi o knight'a to powiem że ja swoim 25 lvl (57/54) z F-S'em i Guardian shieldem chodze na cyce, mino guardy, dwarf soldiery, a czasem na dwarf guardy.
Moge powiedzieć że problemu dużego nie mam. Palek zaś od 20 lvl (TYLKO BEZ LAGÓW) na POH po GS'y powinien latać. Sorcom polecam Swamp trole (dają rybki więc runki można łatwo robić, lecz gdy runów nie brakuje (najlepiej SD), lub gdy ma sie mane na DS'a lub zerga to polecam polowania na BK i DL'e (ale tylko z dobrym blokerem). |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Jak jusz jestescie przy temacie potworków - gdzie na 6 lvl na rooku mozna isc ( 14/13 ) ?(
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() ja na miejscu rycerza 8 - 13 lvl radze chodzic na swamp trole i amazonki bron boze nie na valkirie !!!
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() A co polecacie palowi 10lvl 38/24 PS. Cyce teeez zabijam ale gorzej jak mnie 5 zaatakuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() MAM DUZA posbe do was. mam palka na 11level(36/28) i praktucznie zawsze moze mnie lag zlapac wiec cyce i ds odpada
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() qwas syffffffff przez Duze ,,s,, a nie dobry exp
malo ich i malo punktow daja, w expieniu nie liczy sie trudnosc potworow tytlko ich ilosc osobiscie polecam miejsca obfite w minosy, trolle, frost trolle, orki, roty, szkielety i krasnolutki na typowe expienie dobra jest folda, maze of the lost..., kazo i okolice duzo expa, uzbiera sie troche zlocisza a dla runowiczow kupa szamy na mane 8)
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() DOBRA moja RADA skromna
![]() Najlepiej expować na Rat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() a wiec tak (jeśli masz pacca) to whcodzisz (na hero) walisz gfb uciekasz i czekasz aż padnie ale nie wiem gdzie one są
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Cytuj:
kierować sie na amazon camp mijasz respan beara jest dalej taki stary dom wchodzisz do niego idziesz prosto i są schody wchodzisz tam (uważąj tylko na slimy) kidziesz prosto i są drzwi otwierasz je schodzisz w dol po drabince jestes w murowanej salce lezy lopata i swoj papieru a pdo nimi odsypane wejscie wchodzisz tam puzniej idziesz w prawo i w dól ( nie wchodz w pierwsze wejście bo tam nie wiem co jest) idziesz do końca jest nastepne odsypane wejscie zchdzisz tam i (asta lavista jesteś na bheolderach) tylko najcześciej tam już ktoś jest i zazwyczaj huntuje tam tylko jedna osoba powodzenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() jezeli masz skille powyzej 50/50 i dosc dobry eq to mozesz spokojnie z paroma uhami isc na cyce do cyklopolis kolo thais
pamietaj jednak aby brac je na wszelki wypadek pojedynczo!!!! dobry exp a przy okazji bedziesz je tlukl dosc wolno wiec sobie potrenujesz. jak moj pallek wytrzymal blok dwoch cyckow przez 2 minuty 24 lvl 62/50 i d-shield to ty tez powinienes dac rade
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum