|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Blondynka
|
![]() Nie zawsze, zależy to od sposobu, w jaki kupiłeś ; ). W przypadku, gdy ktoś Ci kupuje pacc musisz go aktywować na stronie.
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() skile nie sa zle jak na ten lvl wystarcza mu bo zaczym by wbil to by mu sie odechcialo grac ;p ja jak mialem pacc to expilem na zolwiach nawet dobry exp 35k/h expa i kasa tez niczego sobie ;] mi to wystarczalo ;P
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sory ze odświezam, ale chcialbym się spytac czy dam rade 52 kina skill 80/79 (za tydzien kupuje pacc, jeszcze nie miałem) expic na srednim campie barbarianów i czy bedzie mi się oplacalo?
Ogólnie an czym najlepiej latac zeby miec dobry exp i kase ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Radę dasz, ale nie ma sensu.
Ja knightem od 40 do 50lvla ze skillami 71/69 latałem sam na całym dużym campie barbów (bez witch towera) wyciągając tam na godzinę jakieś 3-10k zarobku + 30-60k expa. A to było jeszcze przed 8.41, więc teraz dla 1szej godziny staminy masz bonus + 50%. A oprócz tego to jeszcze ładnie wygląda foreign quarter w yalahar. Albo te luźne domki z wszelkim syfem albo piraci - co prawda ja z moimi skillami to tak niezbyt rewelacyjnie na nich zarabiam ale z 80 powinno być zauważalnie lepiej. Ew. jak piraci ci przypasują to możesz spróbować nargor, aczkolwiek sam tem jeszcze nie expiłem. Niezłym pomysłem jest też trade quarter w yalahar. |
![]() |
![]() |