|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jak coś wypijesz- choćby samą wodę to pojawia się nad tobą napis gulp! który oznacza że coś wypiłeś. Nie da się tego powstrzmać i każdy widzi że coś piłeś
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jakby ktos mial watpliwosci to wiem ze "miksturka zycia" nie jest zielona. A teraz zobaczylem na tibia statistik ze tego kolesia znam z Lunary!!! (mam tam sorca) To Picipolo (moze komu to cos mowi). Kiedys dreczyl mnie zeby wziac go do gildi. Lol, jaka ta tibia mala...
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Ludzie!! Zakładajac temat patrzecie na dział!! Co depo na rook ma wspolnego z PK?? (pytanie retoryczne).
Przenosze do "Inne".
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() LOL! Nie naduzywajcie wladzy moderatorow! Przeciez ten temat nie jest o depo tylko o PK na rook!
#25 | ||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
EDIT @down: Przepraszam, poniosło mnie. Juz wyedytuje.... |
||
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() LOL Ale od polowy jest o PK na rooku
![]() ![]() Poza tym nie musisz pisac tak wulgarnie (slepy). Nie mozesz napisac "nie widzisz" albo od bidy "masz klopoty ze wzrokiem" (moja ciocia jest okulistką) ---------------- edit By Magus Taaaa, niby do zamkniecia - ale moze jescze bedzie smiesznie. - Sry Jedi ze w Twoim poscie-
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
To jest lepszy pomysł ![]() ![]() POzdrAWiAm -------------------- edit By Magus Poprawiłem "cytat" bo Ci nie wyszedł. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() moim zdaniem depot to dobry pomysl tylko by nie mozna:
-przesylac z rooka do maina i odwrotnie -nie bylo by NPC od ktorego kupuje sie parcele mozliwosci +mozliwosc przesylania listow +byl by tylko NPC co sprzedaje listy
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Hmm. Byłoby całkiem w porządku, żeby można było wysyłać listy, otrzymywać listy i móc wysyłać paczki na main; bo to trochę męczące nosić np. ~400-1k gp (różnie to bywa) przy sobie na Rooku. Co prawda można sobie zrobić drugą postać, jako przechowywyalnię kasy, ale komu się chce. Myślę, że taka idea byłaby w sam raz.
Mojojojol |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
|