|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 141
Poziom mag.: 68
|
![]() GRATZ LVL'i i eq
![]() ale mam pytanko: na zdjeciu na ktorym masz adv z 64->65 lvl masz w okienku skils skile 81/74 a pod zdjeciem napisales ze masz 77/74 ![]() bug czy sie pomyliłeś sie? ![]() skad males kase na takie fajne eq? ![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NANERENDERIEL
Profesja: Elite Knight
Gildia: POLANIE
Świat: Calmera
![]() |
![]() @ up
a i czy przypadkiem nie widzisz tam ladnego szarego axe ringa ? jezeli widzisz to sam sobie odpowiedz skad ta roznica o 4 ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
|
![]() Gz eq i expa
![]() ![]()
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Opole
|
![]() bardzo dobre ss nawet z opisem ^^
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Ehh, co ty się tak spieszysz z tymi levelami
![]()
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Dzisiaj szedłem na hero, porobił bym troche ss-ow z tego heor hunta. Ale było zajęte przez 84 royala =/. Jutro ide na hero pall bierze 4k boltow, wiec pare ss-ow zrobie
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Btw gratz lvla i wogole, pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx za all gratzy, a teraz troche ss-ów z hero hunta z pallem 61 lvl (mial 60 lvl ale nabil 61 lvl na huncie)
A oto idzie Hero ![]() ![]() A tutaj dostałem bombe od Hero za 106 ;] ![]() Już prawie padł któryś tam hero z kolei ![]() ![]() Pall dostał 1200 expa, a ja 0 ![]() ![]() I kolejny raz =/ ![]() I next ![]() ![]() A teraz tak, loot z hero to byl okolo 2 bp kasyi might ring. Pall mial 4k boltów, siedzieliśmy 7h i nic nie wypadło ![]() Pozdrawiam, prosze komentowac ![]() Ostatnio edytowany przez luki000 - 24-12-2004 o 10:09. |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2004
![]() |
![]() Jeśli naprawde robiłeś 60lvl w 6tygodni to ile ty grałeś dziennie??
Jak dla mnie jest to raczej nieprawdopodobne żeby zrobić 60lvl i skille 77/76(chyba) samo robienie skilli zajełoo by ci 6 tygodni (no chyba że przez 6 tygodni nieodchodziłeś od kompa).Ale jeśli to prawda (w co trudno mi uwieżyć) to przepraszam ![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No cóź... Wjedź sobie na www.tibia.com i zobacz moją postać ![]() Created 23.10.2004 więc dzisiaj mijają 2 miesiące od założenia postaci ![]() A grać nią zacząłem tak koło 1 Listopada jak pacca kupiłem ![]() Przy kompie nie siedzę ciągle. Nie opuszczam szkoły ( 3 gimnazjum ) i mam bardzo dobre oceny więc na naukę też poświęcam trochę czasu. To nie jest moja pierwsza postać więc wiem co należy robić aby porządnie expić ![]() Ps. dzisiaj jeszcze będzie nowa porcja ss ![]() Ps.2 Qual thx ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już serwer zmieniłem na Lycos
![]() ![]() Pozdro Edit A oto SS-y Shield 76, ten napis skopiowalem z dolu, bo sie troche zagapilem, i nie zdązyłem zrobić wtedy kiedy wskoczył ![]() ![]() Mój druid dostał advensa na 47 mlvl ![]() ![]() A to już 68 lvl? xD (70 już blisko ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez luki000 - 24-12-2004 o 10:19. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż byłby kolejny lv ale jakoś tak wyszło że wszyscy mieli czas więc poszliśmy z qmplami z gildi i z Ninją na Djin fortest questa
![]() *Jeśli jakiś admin uważa że to quest spoiling to niech napisze zanim coś zrobi, chętnie zamienię ss na inny, na żadnym z tych ss niema odpowiedzi, a to gdzie jest OF i djin tower to każdy wie ![]() Team ![]() ![]() Już w niebieskiej wieży ![]() Pierwsze poważniejsze starcie i 1:0 dla nas ![]() ![]() Wchodzimy do fortecy by pogadać z pewnym dziadem ![]() ![]() No cóz, jakiś on jest niemiły dla gości więc zanim pogadamy to musimy należycie się przygotować ![]() ![]() ![]() Final room ![]() ![]() ![]() ![]() Dzielny Curro po namowach resztty teamu zgodził sie zablokować to badziewie, Uhały go 4 osoby a i tak było ciężko ![]() Już po queście, zasłużony odpoczynek w domq po prawie 5h wyknywania questa. ![]() Hail Dirty Dozen and Ninja ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() Gratz zrobienia questa.;]To ty grasz misiem ;].Pozatym ludziska znam xoheke i wiem ze on nie gra duzo.Mial kilka postaci na wysokich lvl. i wie jak expowac.
Screeny Super oby tak dalej
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tutaj już 70 lvl :> jeszcze 30 lvli i bedzie 100 lvl
![]() ![]() Nie spodziewanie wskoczyl 79 axe ![]() ![]() A tutaj wypiłem 2 bp mf i testowałem hity z exori ![]() ![]() Pozdro. ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() NO no niezle 70 lvl git skile powodzenia na demonie daj screnny
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: CARLIN
|
![]() Nie wiem zabardzo o co chodzi .Ale ty tu dajesz zdjęcie z advencem 70 lvl a tu na http://www.tibia.com/community/?subtopic=character strnie pisze że masz 69 lvl i jakoś mnie dedłeś o co chodzi
??
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum